up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan læser du et stopur

Teknologiske fremskridt har omfattet alle livets områder. Vi er alle omgivet af enheder, der gør livet meget mere behageligt og bekvemt.
Stopure er et af de bemærkelsesværdige fremskridt i den moderne æra, som ikke kun giver den nøjagtige tid, men også hjælper med relætider, timing af omgange og en anden tidsramme, du vil måle.
Flere stopure er almindeligvis tilgængelige med en variation i funktioner baseret på deres funktionalitet.

Hukommelse stopure

Denne type stopur er tilgængelig med en skærmvariation, som kan være dobbelt og tredobbelt. Det dobbelte display viser kumulativ tid og kumulativ mellemtid, mens den tredobbelte skærm viser de seneste omgange.

Nedtælling stopure

Disse typer ure kommer med op og ned timere. Hovedfunktionen ved dette stopur er den gentagne nedtællingstimer, som starter fra nutiden og nedtællingen til nul.

Timeout stopure

Som navnet antyder, bruges dette ofte i holdsport, og hovedfunktionaliteten af denne type stopur er "timeout".

Vandtætte stopure

Disse stopure er tilgængelige med funktionen af modstand under vandet. Man bør dog undlade at tage det i vandet, da det kan stoppe med at fungere, når der trykkes på en vilkårlig knap.
Du kan vælge et stopur fra et kendt mærke som Casio , Finis .

clouse menu Luk