up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ernæring løb og triatlon

Ernæring løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Ernæring-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Ernæring

Mærker for Ernæring

Ernæring til sport og motion

For at opnå en konkurrencefordel skal atleter tage ernæring og kosttilskud, som er specielt designet til at forbedre deres præstationer udholdenhed, fokus, hastighed og styrke. Tag et kig nedenfor på forskellige former for ernæring;

Alimentation

Vores krop har brug for syv hovedtyper af næringsstoffer på daglig basis. Disse er kulhydrater, vitaminer, mineraler, proteiner, fedtstoffer, fibre og vand. Det er bydende nødvendigt, at atleter skal indtage disse næringsstoffer regelmæssigt for at bevare deres helbred. Alimentation udfører nogle grundlæggende funktioner, såsom de giver energi, bidrager til kropsstruktur og/eller kontrollerer kemiske processer i kroppen.

Barer

Under maratonløb og adventure kørsler, bør atleter, der øver sig i lange perioder forbruge energi barer at bevare deres energi niveau, der giver en konstant forsyning af kalorier til kroppen hele aktiviteten. Proteinet og de tilsatte kulhydrater i baren er nyttige til at booste energien for at få dig igennem din træning eller løb.

Kosttilskud

Du har brug for kvalitetskulhydrater, fedtstoffer, magert protein og væsker for at forblive aktiv og energisk til enhver form for fysisk aktivitet. Kosttilskud kommer i en bred vifte, herunder tabletter, gummier, pulvere, kapsler, drikkevarer og energibarer. Disse kosttilskud er rige på vitamin D og B12; mineraler som calcium og jern; og produkter som glucosamin, probiotika og fiskeolier.

Drikkevarer

Sportsdrikke har vist sig at være effektive i udholdenhedspræstationer og restitution. Disse drikkevarer er nyttige til at få energi og næringsindtag under en løbe eller træningssession. Sportsdrikke kan hjælpe med at genoprette elektrolytter tabt under løb eller under træning. Disse drikke indeholder sukker, der også giver dig et energiboost.

Energi gel

Energigeler kan hjælpe dig med at bevare dit energiniveau og forhindre udmattelse under løb eller længere perioder med træning. Energigeler tilbyder en streng energikilde, hvilket gør det lettere at genoprette tabt energi under træning og løb. De fleste energigeler leverer direkte glukose til din blodbane og giver en letoptagelig form for kulhydrat.

Blandere

Uanset om du ønsker en shake efter træning eller har brug for en øjeblikkelig energidrik, er shakeren og mixerflaskerne essentielle for at piske en shake op på farten. Hydreringsbeholdere eller som de almindeligvis er kendt som mixere og shakere er den vigtigste del af atletens ernæringsudstyr. Holdbarhed og spildsikre funktioner er de to hovedaspekter, som du bør huske på, når du køber disse sportsflasker. Blandere i rustfrit stål eller plastik er bedst at have med i din træningstaske.

Kosttilskud

Sportstilskud bidrager til atleters og løberes gode præstationer. Hovedårsagerne til at tage kosttilskud er at overvinde næringsstofmangler, der kan forringe sundhed eller ydeevne. Nike , Otso , Powerbar , Solgar , 226ERS , Maurten , Saltick , Overstims , og SIS er de førende mærker, der tilbyder et stort udvalg af sportsernæring og kosttilskud til atleter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk