Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tasker og mavetasker

Tasker og mavetasker løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Tasker og mavetasker-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker og mavetasker

Mærker for Tasker og mavetasker

Tips til valg af løbeudstyr

For en fornøjelig løbeoplevelse skal du udstyre dig selv med den rigtige slags tilbehør og udstyr. Tag et kig nedenfor på noget vigtigt løbetøj, som du skal have;

tilbehør

Som løber skal du have behageligt og funktionelt løbetøj og fodtøj på, da det har en væsentlig indflydelse på din præstation. Løbetilbehør kan variere fra et smartwatch til en GPS enhed, en vandflaske, løbebælte, kasket, solbriller og et par hovedtelefoner. Dette er det grundlæggende løbetilbehør, som enhver løber skal have, før du starter løbet.

Rygsække

En løberygsæk har nogle specifikke funktioner som et lavprofildesign, et simpelt hoftebælte og nogle lommer, der er nemme at få adgang til, mens du løber. Disse rygsække giver mere opbevaring end veste og er et godt valg til at opbevare ekstra udstyr som tøj, sko, vandflasker osv. Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva og Mizuno er berømte producenter, der tilbyder en bred vifte af løbeudstyr.

Løbetasker

Inden du tager hjemmefra, skal du sørge for at tjekke tjeklisten over genstande, du skal have i dine løbesække. Dit løbetøj, sko, sokker og vandflasker er det vigtigste løbetilbehør, der skal opbevares i tasken. Disse tasker er designet til bekvemt at bære alle dine væsentlige ting og gøre dem nemmere at få adgang til.

Gymnastiktasker

Gymsække er det bedste valg, når du har brug for noget hurtigt, let og enkelt til at pakke dit løbetøj. Hovedattraktionen ved gymnastiksække er ikke dens design, men dens funktionalitet og bekvemmelighed. Dens design er så simpelt, at det giver dig mulighed for at lukke den ved blot at trække i trådene. Det er lige så enkelt at åbne træningssækkene.

Hydration, hydrering håndholdte og hydreringsvest

For trailløbere er et hydreringsbælte bedre end en hydreringshåndholdt, der holder din hånd fri. Hydreringsbælter giver mere opbevaringskapacitet end en håndholdt flaske. De er ideelle til mellemlange løbeture eller lange løbeture, der kræver mere gear. På den anden side er håndholdte vandflasker den letteste og mest kompakte mulighed for at bære vand og nogle væsentlige ting. Deres begrænsede lagerkapacitet gør dem ideelle til korte ture. Til langdistanceløb er hydreringsveste det bedste valg, da de kan opbevare flere madvarer, vandflasker og udstyr end et racerbælte.

Løbende taljepakke

En løbe taljepakke, der kan rumme en eller to vandflasker, er et godt valg til en mellemlang løbetur på fjerntliggende steder. Taljepakken har også opbevaringskapacitet til at rumme mad, udstyr og noget udstyr.
Sørg for, at den taljepakke, du vælger, kan sidde sikkert og komfortabelt, samtidig med at ejendelene opbevares sikkert.