Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Restitution og pleje

Restitution og pleje løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Restitution og pleje-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Restitution og pleje

Mærker for Restitution og pleje

Ting at vide om restitution til løb

Nogle løbere overser ofte vigtigheden af genopretning. Det er dog ikke valgfrit, det er obligatorisk, der i sidste ende gør dig til en bedre løber til at klare sig bedre i dit næste arrangement. For at maksimere genopretningen har vi listet de få vigtige tips herunder;

Ledbeskyttere

Der er stor belastning på knæene under de fleste former for fysiske aktiviteter, især løb. Den mest effektive behandling af løbeskader er at bære ledbeskyttere, der er effektive til at forhindre ledrelaterede skader og smerter. Løbere med svage muskler eller led bør bruge ledbeskyttere til at opbygge tilstrækkelig udholdenhed og øge ledets mobilitet og funktioner.

Elektroestimulatorer

Elektrostimulatorer bruger elektriske pulser til at sende signaler til målrettede muskler for at få dem til at trække sig sammen og komme sig. Generelt bruges elektroestimulatorer terapi af løbere og atleter til at helbrede fra skader og styrke og reparere væv for hurtigere restitution. Ved kontinuerlige og gentagne muskelsammentrækninger forbedres blodgennemstrømningen og hjælper med at reparere skadede muskler.

Førstehjælp

For at genoprette muskelsmerter og ledsmerter skal du forblive hydreret og tage en velafbalanceret kost før, under og efter løbeturen. Kosten skal være fuld af ernæring, så din krop har en rigelig mængde energi. Derudover er strækning også god efter løb som førstehjælp til at stabilisere dine muskler.

Personlig pleje

Løb stier i miles eller træning i lange timer er en vigtig del af træningsprocessen. Under løbeturen føler du dig imidlertid stærk og skubber igennem enhver smerte, der kommer din vej, og når du er færdig, indser du, at hver eneste del af din krop gør ondt. Derfor er personlig pleje et must. Det kan omfatte at få god søvn, følge en træningsrutine, tage kosttilskud og blive hydreret.

Ruller og massagebolde

Ruller og massagebolde understøtter din krops restitution og er perfekte til knuder og trange områder. Ved at målrette udløserpunkter hjælper ruller og bolde med at reducere smerteniveauer og forbedre mobiliteten gennem bestemte muskler og led. Uanset om det er i gymnastiksalen eller derhjemme efter en hektisk træning, er ruller og massagebolde et godt redskab til at reducere dine smerter.

De smarte skalaer

Smarte skalaer bruges generelt af mennesker, der arbejder på at nå sundhedsmål. Evalueringsskalaen måler fitnessdata, såsom din vægt, kropsfedtprocent, puls, muskelmasse, knoglemasse og mere. Med hovedfokus på håb og selvbestemmelse hjælper smarte skalaer med at vurdere aspekter af genopretning og forbedring af den generelle fysiske sundhed.

Selvmassage og pressoterapi

Selvmassage og pressoterapi Dynamisk kompressionsterapisystem, der i vid udstrækning bruges af atleter og løbere til hurtigere restitution og forbedret ydeevne. Efter en hård træning eller lang trailløb skal dine muskler slappe af. Til dette formål er en høj kvalitet, holdbar, let, let at bruge, bærbar, selvmassage og pressoterapisystem ideel til daglig genopretning.

Sport cremer

For at få lidt lindring skal du passe på dine muskler efter en hektisk fysisk aktivitet eller træning. Sportscremer som Assos Chamois Cream, Brooks England Skin Renewal Proofide eller Spiuk Post konkurrence Gel giver øjeblikkelig lindring til din krop. Garmin , Nike , Raidlight , Black Diamond , Petzl og CMP er de bedste mærker, der tilbyder et stort udvalg af sportscremer og geler, der er effektive til at reducere smerter og ømhed efter løb.

Påfør tapning for at gendanne

Et andet godt tip til løbere er at anvende taping til genopretning efter løb. Kinesiology Therapeutic KT tape bruges til at støtte og reducere smerter i muskler og led. Denne terapeutiske tape øger også mobiliteten, hjælper med at reducere hævelse, forbedrer restitution og forbedrer din led og muskler.