up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Løbeudstyr løb og triatlon

Løbe- og triatlonudstyr

Find et bredt udvalg af Løbe- og triatlonudstyr-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Løbeudstyr

Mærker for Løbeudstyr

Sådan vælger du løbeudstyret

Kompasser

Du skal være bekendt med typerne af kompas og deres funktioner for at vælge det rigtige navigationsværktøj til dine udendørs eventyr. Når du vælger kompas, bør du overveje et par aspekter i tankerne, såsom holdbarhed, magnetiseret nål, højopløsningsramme, bundplade, luminescens, klinometre, deklinationsjustering, sigtespejl, global nål og andre funktioner.

Stegjern

Til at gå eller løbe i stejlt terræn bør du vælge mindre tekniske stegjern med strap on binding. Sørg for, at dit fodtøjs fleksibilitet matcher fleksibiliteten af de stegjern, du har valgt.
Rammejustering, konstruktion og vægt er de vigtige aspekter, som du skal overveje, når du vælger stegjern til løbesko.

Gamacher

Trailløbende gamacher er normalt meget lette, komfortable og kompakte. Hovedformålet med gamacher er at holde snavs ude af dine sko, mens du løber. De er normalt ikke vandtætte.
Trailgamacher er også åndbare og tilbyder den mest basale beskyttelse mod alle de irriterende elementer som sand og støv, der kan finde vej ind i dine støvler.

Løbende stænger

Konstruktion, materiale, greb og længde er nogle af de faktorer, du skal overveje, når du vælger løbestænger. De mest almindelige materialer er aluminium, stål og kulfiber. Alle disse materialer er stærke og lette. Overvej derefter håndtaget og stropperne på løbestavene.
De mest almindelige stropper kommer i traditionelt design med noget polstring. Der er også stænger, der kommer med handskerem i stavgang/ski stil.

Racerbælter og chipbånd

Racerbælter og chipbånd er vigtigt løbeudstyr, der bruges til at holde dit løbsnummer på plads og holde timingchips sikkert gennem hele løbet. Med hundredvis af valgmuligheder ved din hånd, er det forvirrende at vælge den rigtige.
Men når du vælger racerbælter, bør du overveje faktorer såsom den rigtige løbebæltepasning, hydreringsevner, posestørrelse, materialetype og fjeder for grundlæggende ekstraudstyr.

Solbriller

Løbesolbriller er et vigtigt stykke udstyr, som enhver løber med omhu bør vælge. Vælg et par solbriller, der sidder på dit ansigt uden at føles tungt og giver total dækning. God kvalitet, der kører solbriller er lette, har næse greb, er ridsefast, og tilbyde UVA og UVB beskyttelse.
Der findes forskellige linsefarver, der passer til de forskellige typer udendørs belysning. For eksempel er brune linser et godt valg til dagslysforhold, mens løbere bør overveje at gå med en gul linse i natløb.

Håndklæder

Sportshåndklæder er et af de mest essentielle løbeudstyr, der bruges til at tørre sved væk. De bedste løbehåndklæder skal være kompakte, bærbare, hurtigtørrende og lugtbestandige.
Når du vælger håndklæder til løb, skal du kigge efter mikrofiber eller syntetiske materialer, der tørrer hurtigt og modstår de dårlige lugte. Du kan også vælge håndklædemateriale, der har specifik antibakteriel teknologi, såsom antimikrobielle belægninger og sølvtråde.

Mere om løbeudstyr:

Grundlæggende løbeudstyr omfatter løbeshorts, løbetights, løbetoppe, løbehandsker, løbehue, løbesolbriller, løbejakke, gamacher og en god sports bh. Når du vælger løbeudstyr, skal du sørge for, at det passer korrekt.
Vælg de materialer, der er behagelige, holdbare, åndbare og hurtigtørrende, så du forbliver kølig og tør under hele løbet. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , La Sportiva , Dynafit , Raidlight , og Puma er velkendte producenter af løbetilbehør, håndklæder og reservedele.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk