up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Xero Shoes

Trekking

Trekking

klipklapper

klipklapper

Alpine

Alpine

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Herresko

Alle( Xero Shoes )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes er et pioner-mærke, der harmonisk forener komfort og ydeevne inden for fodtøj. Med fokus på bevægelsesfrihed og tæt-på-jorden-oplevelse, har Xero Shoes revolutioneret måden folk opfatter og oplever fodtøj. Historien om Xero Shoes begyndte med en enkel, men dybtgående ide – at skoene skulle give fødderne mulighed for at bevæge sig naturligt, og genskabe følelsen af at gå barfodet, mens de stadig giver den nødvendige beskyttelse. Mærket blev grundlagt af Steven Sashen og Lena Phoenix i 2009, drevet af deres lidenskab for sund levevis og aktiv livsstil.
Inspireret af Tarahumara-indianerne fra Mexico, kendt for deres udholdenheds-løb i sandaler, tog stiftere afsted på en rejse for at udvikle fodtøj, der ville give bæreren mulighed for at tappe ind i deres indre biomekanik. Denne rejse resulterede i skabelsen af et sortiment af fodtøj, der fejrer glæden ved bevægelse. Med en rig historie, der er forankret i ønsket om at frigive menneskets fulde potentiale, fortsætter Xero Shoes med at give atleter og entusiaster i alle aldre mulighed for at omfavne deres naturlige gangart, mens de nyder komforten og ydeevnen af omhyggeligt udformede sko. Uanset om det er løb, trail-løb eller hverdags-eventyr, giver Xero Shoes en platform for bæreren til at forbinde sig med omgivelserne gennem deres fødder.

Hvor Komfort Møder Ydeevne

Xero Shoes tilbyder et diversificeret udvalg designet til at imødekomme mænd, kvinder og børn. Xero sko til mænd har et bredt udvalg af muligheder, fra løbesko, der giver et næsten-intet-følelse, til trail-løbesko, der er bygget til barske terræner. Kvinder kan vælge mellem et hav af stilfulde og funktionelle sko fra Xero sko til kvinder, uanset om de rammer stierne eller udforsker bymiljøer. Desuden sørger Xero Shoes for, at de yngste eventyrere ikke bliver overset, med et sortiment af Xero sko til børn som prioriterer komfort og vækst. Xero Shoes Running har udviklet et udvalg af innovative muligheder, der fremmer en naturlig stride for løbentusiaster. Løbeskoene er designet med et minimalistisk udgangspunkt, der opfordrer til korrekt form, og forbedrer forbindelsen mellem løberen og jorden. Xero Shoes Trail running kan glæde sig over de specialiserede trail-sko, der byder på robust holdbarhed, enestående greb og den fleksibilitet, der er nødvendig for at tackle varierede terræner med selvtillid. Xero Shoes´ forpligtelse til komfort og bevægelse strækker sig til deres sandal-kollektion. Disse sandaler kapsler brandets filosofi om at give en ´´barefoot-lignende´´ oplevelse. Uanset om det er en tur på stranden, navigation gennem vand-eventyr, eller blot nydelse af det fri, tilbyder Xero Shoes sandaler fleksibilitet, åndbarhed og en sikker pasform.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk