up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

New Balance

Mandetøj

Mandetøj

Løbesko til mænd

Løbesko til mænd

Trailløbende herresko

Trailløbende herresko

Dametøj

Dametøj

løbesko til kvinder

løbesko til kvinder

Trailløbende damesko

Trailløbende damesko

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Rygsække og Mavetasker

Alle( New Balance )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

New balance

New Balance er en amerikansk fodtøjsvirksomhed, som blev grundlagt i 1906 i Boston, Massachusetts. Virksomheden startede oprindeligt som producent af fodstøtter og ortopædiske sko, men udbyggede senere produktlinjen til at omfatte sportsfodtøj.
I dag er New Balance kendt for at producere højkvalitets og innovative fodtøj, herunder løbesko, gåsko, træningssko og lifestyle-sneakers. Virksomheden er forpligtet til at producere sko, der tilbyder overlegen komfort, støtte og ydeevne, og deres produkter er populære blandt atleter og daglige bærere lige.
New Balance har et stærkt ry for kvalitet og innovation, og de bruger avancerede teknologier som Fresh Foam og FuelCell i deres sko for at tilbyde overlegen dæmpning og støtte til fødderne. De tilbyder også et udvalg af størrelser og bredder for at sikre en behagelig pasform til alle.
New Balance er et velkendt brand i sportsfodtøjsindustrien, der er bredt anerkendt for sine højkvalitets og stilfulde sko. Blandt de mest populære produkter fra virksomheden er New Balance-skoene, der er designet til at give komfort, støtte og holdbarhed til atleter og daglige bærere lige.

New Balance tilbyder også et udvalg af skomodeller specielt designet til kvinder, med muligheder for forskellige typer aktiviteter såsom løb, træning og casual wear. New Balance-kvindeskoene fås i et væld af farver og stilarter, herunder den populære grå og hvide New Balance-sko.
New Balance-sko til mænd er tilgængelige i forskellige størrelser og stilarter, herunder løbesko, krydstræningssko og casual sneakers. De mands New Balance-sko fås også i et bredt udvalg af forskellige farver. De er især populære valg til hverdagsbrug.
Uanset om du leder efter en behagelig og støttende sko til din daglige løbetur eller en stilfuld og holdbar sneaker til casual wear, har New Balance et bredt udvalg af muligheder for at imødekomme dine behov. Med deres engagement i kvalitet og innovation, er New Balance-sko sikre på at give dig den komfort og stil, du har brug for til at tage fat på enhver udfordring.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk