up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Återhämtning och Vård löpning och triathlon

Återhämtning och Vård löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och Vård-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och Vård

Märken i Återhämtning och Vård

Saker att veta om återhämtning för löpning

Vissa löpare förbiser ofta vikten av återhämtning. Det är dock inte valfritt, det är obligatoriskt som i slutändan gör dig till en bättre löpare att överträffa ditt nästa evenemang. För att maximera återhämtningen har vi listat ner några viktiga tips nedan;

Ledskydd

Det är mycket belastning på knäna under de flesta typer av fysiska aktiviteter, särskilt löpning. Den mest effektiva behandlingen för löpskador är att bära ledskydd som är effektiva för att förebygga ledrelaterade skador och smärta. Löpare med svaga muskler eller leder bör använda ledskydden för att bygga ut tillräcklig uthållighet och öka ledets rörlighet och funktioner.

Elektroestimulatorer

Elektrostimulatorer använder elektriska pulser för att skicka signaler till riktade muskler för att få dem att dra ihop sig och återhämta sig. I allmänhet används elektroestimulatorer terapi av löpare och idrottare för att läka från skador och stärka och reparera vävnader för snabbare återhämtning. Genom kontinuerliga och upprepade muskelsammandragningar förbättras blodflödet och hjälper till att reparera skadade muskler.

Första hjälpen

För att återställa muskelsår och ledvärk måste du hålla dig återfuktad och äta en välbalanserad kost före, under och efter körningen. Kosten måste vara full av näring så att din kropp får rikligt med energi. Dessutom är stretching också bra efter löpning som första hjälpen för att stabilisera dina muskler.

Personlig vård

Att springa spår i miles eller träna under långa timmar är en viktig del av träningsprocessen. Men under löpningen känner du dig stark och tränger igenom all smärta som kommer dig, och när du är klar inser du att varje del av din kropp gör ont. Därför är personlig vård ett måste. Det kan inkludera att få god sömn, följa en träningsrutin, ta kosttillskott och hålla dig hydrerad.

Rullar och massagebollar

Rullar och massagebollar stödjer din kropps återhämtning och är perfekta för knutar och trånga områden. Genom att rikta in triggerpunkter hjälper rullar och bollar till att minska smärtnivån och förbättra rörligheten genom specifika muskler och leder. Oavsett om du är i gymmet eller hemma efter en hektisk träning, är rullar och massagebollar ett bra verktyg för att minska dina värkar.

De smarta vågen

Smarta skalor används vanligtvis av människor som arbetar för att uppnå hälsomål. Bedömningsskalan mäter fitnessdata, till exempel din vikt, kroppsfettprocent, puls, muskelmassa, benmassa och mer. Med huvudfokus på hopp och självbestämmande hjälper smarta vågar att bedöma aspekter av återhämtning och förbättring av den övergripande fysiska hälsan.

Självmassage och pressoterapi

Självmassage och pressoterapi Dynamic Compression Therapy system som ofta används av idrottare och löpare för snabbare återhämtning och förbättrad prestanda. Efter ett hårt träningspass eller lång spårlöpning måste dina muskler slappna av. För detta ändamål är ett högkvalitativt, hållbart, lätt, lätt att använda, bärbart, självmassage och pressoterapisystem perfekt för daglig återhämtning.

Sportkrämer

För att få lite lättnad måste du ta hand om dina muskler efter en hektisk fysisk aktivitet eller träning. Sportkrämer som Assos Chamois Cream, Brooks England Skin Renewal Proofide eller Spiuk Post tävlingsgel ger din kropp omedelbar lindring. Garmin , Nike , Raidlight , Black Diamond , Petzl och CMP är de bästa märkena som erbjuder ett stort utbud av sportkrämer och geler som är effektiva för att minska smärtor och ömhet efter löpning.

Applicera tejpning för att återställa

Ett annat bra tips för löpare är att applicera tejp för återhämtning efter löpning. Kinesiology Therapeutic KT tejp används för att stödja och minska smärta i muskler och leder. Denna terapeutiska tejp ökar också rörligheten, hjälper till att minska svullnad, förbättrar återhämtningen och förbättrar hur dina leder och muskler fungerar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga