up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautuminen ja Hoito juoksu ja triatlon

Palautuminen ja Hoito juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja Hoito tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja Hoito

n merkit Palautuminen ja Hoito

Hyvä tietää juoksun palautumisesta

Jotkut juoksijat usein unohtavat toipumisen merkityksen. Se ei kuitenkaan ole valinnainen, se on pakollista, mikä tekee sinusta lopulta paremman juoksijan, joka ylittää seuraavan tapahtumasi. Maksimoidaksemme palautumisen olemme luetelleet alla muutamia tärkeitä vinkkejä;

Nivelsuojat

Polvet rasittavat useimpia liikuntatyyppejä, erityisesti juoksua. Tehokkain hoito juoksuvammoille on nivelsuojainten käyttö, jotka ehkäisevät tehokkaasti nivelvammoja ja kipua. Juoksijoiden, joilla on heikot lihakset tai nivelet, tulisi käyttää nivelsuojaimia riittävän kestävyyden rakentamiseen ja nivelen liikkuvuuden ja toimintojen lisäämiseen.

Sähköstimulaattorit

Sähköstimulaattorit käyttävät sähköisiä pulsseja lähettääkseen signaaleja kohdennettuihin lihaksiin saadakseen ne supistumaan ja toipumaan. Yleensä Electroestimulators hoitoa käytetään juoksijat ja urheilijat parantua vammoista ja vahvistaa ja korjaus kudosten nopeampaa elpymistä. Jatkuvilla ja toistuvilla lihassupistuksilla verenkierto paranee ja auttaa loukkaantuneiden lihasten korjaamisessa.

Ensiaput

Lihas ja nivelkipujen palauttamiseksi sinun on pysyttävä nesteytettynä ja noudatettava tasapainoista ruokavaliota ennen juoksua, sen aikana ja sen jälkeen. Ruokavalion on oltava täynnä ravintoa, jotta kehossasi on runsaasti energiaa. Lisäksi venytys on myös hyvä, kun tietokone ole ensiapu vakauttamiseksi lihaksia.

Henkilökohtainen hygienia

Polkujen juokseminen kilometrien päähän tai pitkäaikainen harjoittelu on keskeinen osa harjoitusprosessia. Kuitenkin juoksun aikana tunnet olosi vahvaksi, ajaessasi läpi tuskan, joka tulee vastaan, ja kun lopetat, huomaat, että jokainen kehosi osa sattuu. Siksi henkilökohtainen hoito on välttämätöntä. Se voi sisältää hyvän unen saamisen, harjoitusrutiinin noudattamisen, lisäravinteiden ottamisen ja nesteytyksen.

Rullat ja hierontapallot

Rullat ja hierontapallot tukevat kehosi palautumista ja ovat täydellisiä solmuille ja ahtaille alueille. Kohdistamalla laukaisupisteitä, rullat ja pallot auttavat vähentämään kipua ja parantamaan liikkuvuutta tiettyjen lihasten ja nivelten kautta. Riippumatta siitä, oletko kuntosalilla vai kotona kiireisen harjoittelun jälkeen, rullat ja hierontapallot ovat loistava työkalu kipujen ja kipujen vähentämiseen.

Älykkäät vaa´at

Älykkäitä vaakoja käyttävät yleensä ihmiset, jotka työskentelevät terveystavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointiasteikko mittaa kuntotietoja, kuten painoa, kehon rasvaprosenttia, sykettä, lihasmassaa, luumassaa ja paljon muuta. Älykkäät asteikot keskittyvät pääasiassa toivoon ja itsemääräämisoikeuteen ja auttavat arvioimaan toipumisen ja yleisen fyysisen terveyden parantamisen näkökohtia.

Itsehieronta ja pressoterapia

Itsehieronta ja painoterapia Dynaaminen pakkaushoitojärjestelmä, jota urheilijat ja juoksijat käyttävät laajalti nopeampaan palautumiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Kovan harjoittelun tai pitkän polkujuoksun jälkeen lihasten on rentouduttava. Tätä tarkoitusta varten laadukas, kestävä, kevyt, helppokäyttöinen, kannettava, itsehieronta ja painehoitojärjestelmä on ihanteellinen päivittäiseen palautumiseen.

Urheiluvoiteet

Saadaksesi helpotusta sinun on huolehdittava lihaksistasi kiireisen liikunnan tai harjoituksen jälkeen. Urheiluvoiteet, kuten Assos Chamois Cream, Brooks England Skin Renewal Proofide tai Spiuk Post kilpageeli, tarjoavat välitöntä helpotusta kehollesi. Garmin , Nike , Raidlight , Black Diamond , Petzl ja CMP ovat parhaita merkkejä, jotka tarjoavat valtavan valikoiman urheiluvoiteita ja geelit, jotka vähentävät tehokkaasti juoksun jälkeisiä kipuja ja arkuutta.

Käytä teippiä toipuaksesi

Toinen hyvä vinkki juoksijoille on käyttää teippiä palautumiseen juoksun jälkeen. Kinesiology Therapeutic KT teippiä käytetään tukemaan ja vähentämään lihasten ja nivelten kipua. Tämä terapeuttinen teippi lisää myös liikkuvuutta, auttaa vähentämään turvotusta, parantaa palautumista ja parantaa nivelten ja lihasten toimintaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje