Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Ting å vite om restitusjon for løping

Noen løpere overser ofte viktigheten av restitusjon. Det er imidlertid ikke valgfritt, det er obligatorisk som til syvende og sist gjør deg til en bedre løper til å prestere bedre i ditt neste arrangement. For å maksimere utvinningen har vi listet opp noen viktige tips nedenfor;

Leddbeskyttere

Det er mye belastning på knærne under de fleste typer fysiske aktiviteter, spesielt løping. Den mest effektive behandlingen for å kjøre skader er å bære ledd beskyttere som er effektive i å forebygge leddrelaterte skader og smerter. Løpere med svake muskler eller ledd bør bruke leddbeskyttere for å bygge tilstrekkelig utholdenhet og øke leddets mobilitet og funksjoner.

Elektroestimulatorer

Elektrostimulatorer bruker elektriske pulser til å sende signaler til målrettede muskler for å få dem til å trekke seg sammen og komme seg. Vanligvis brukes elektroestimulatorer terapi av løpere og idrettsutøvere for å helbrede fra skader og styrke og reparere vev for raskere restitusjon. Ved kontinuerlige og gjentatte muskelsammentrekninger forbedres blodstrømmen og hjelper til med å reparere skadede muskler.

Førstehjelp

For å gjenopprette muskelsår og leddsmerter, må du holde deg hydrert og ta et godt balansert kosthold før, under og etter løpeturen. Dietten må være full av næring, slik at kroppen din får rikelig med energi. I tillegg er stretching også bra etter løping som førstehjelp for å stabilisere musklene.

Personlig pleie

Å løpe stier i miles eller trene i lange timer er en sentral del av treningsprosessen. Under løpeturen føler du deg imidlertid sterk og presser deg gjennom smerter som kommer deg, og når du er ferdig innser du at hver eneste del av kroppen din gjør vondt. Derfor er personlig omsorg et must. Det kan inkludere å få god søvn, følge en treningsrutine, ta kosttilskudd og holde deg hydrert.

Ruller og massasjeboller

Ruller og massasjeboller støtter kroppens restitusjon og er perfekte for knuter og trange områder. Ved å målrette mot triggerpunkter hjelper ruller og baller med å redusere smertenivået og forbedre mobiliteten gjennom spesifikke muskler og ledd. Uansett om du er på treningsstudioet eller hjemme etter en hektisk trening, er ruller og massasjeboller et flott verktøy for å redusere smerter og smerter.

De smarte skalaene

Smarte skalaer brukes vanligvis av mennesker som jobber for å nå helsemål. Vurderingsskalaen måler treningsdata, for eksempel vekt, kroppsfettprosent, puls, muskelmasse, beinmasse og mer. Med hovedfokus på håp og selvbestemmelse, hjelper smarte skalaer med å vurdere aspekter av gjenoppretting og forbedring av den generelle fysiske helsen.

Selvmassasje og pressoterapi

Selvmassasje og pressoterapi Dynamic Compression Therapy system som er mye brukt av idrettsutøvere og løpere for raskere restitusjon og forbedret ytelse. Etter en hard treningsøkt eller lang løype må musklene slappe av. For dette formålet er et slitesterkt, lett, brukervennlig, bærbart, selvmassasje og pressoterapisystem av høy kvalitet ideelt for daglig gjenoppretting.

Sportskremer

For å få lettelse må du ta vare på musklene dine etter en hektisk fysisk aktivitet eller trening. Sportskremer som Assos Chamois Cream, Brooks England Skin Renewal Proofide eller Spiuk Post Competition Gel, gir kroppen din umiddelbar lindring. Garmin , Nike , Raidlight , Black Diamond , Petzl og CMP er de beste merkene som tilbyr et stort utvalg av sportskremer og geler som er effektive for å redusere smerter og ømhet etter kjøring.

Påfør taping for å gjenopprette

Et annet flott tips for løpere er å påføre taping for restitusjon etter løping. Kinesiology Therapeutic KT tape brukes til å støtte og redusere smerter i muskler og ledd. Dette terapeutiske båndet øker også mobiliteten, bidrar til å redusere hevelse, forbedrer restitusjonen og forbedrer måten ledd og muskler fungerer på.