up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

La Sportiva

Fjälllöpning

Fjälllöpning

Fotvandring

Fotvandring

klättrande

klättrande

närma sig

närma sig

Bergsklättring

Bergsklättring

Running

Running

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Vätska

Allt( La Sportiva )

La sportiva

La Sportiva grundades av Narsico Delladio i Italien år 1928. Företaget erbjuder sina bästa tekniska skor, accessoarer och kläder för utomhusäventyr som vandring, skidåkning, klättring, springa och bergsbestigning. La Sportiva konfigurerade sina bergsklättrings- och vandringsskor med teknik och stil som ger extra tryck, stöd och komfort på klippiga rutter. Säkert, för sådana utomhusaktiviteter behöver du ett par skor som är avsiktligt tillverkade för det. Vanliga avslappnade sneakers ger dig inte prestationsresultaten jämfört med specialdesignade bergskängor.
Om du är en person med en passion för att utforska kuperade områden, måste du ha alla nödvändiga växlar innan du går ut. La Sportiva erbjuder sitt sortiment av kläder, skor och accessoarer som tillgodoser alla kunders krav från hela världen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga