up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Mizuno

Löparskor för män

Löparskor för män

Löparskor för kvinnor

Löparskor för kvinnor

Trailrunning herrskor

Trailrunning herrskor

Trailrunning damskor

Trailrunning damskor

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

Kategorier

Återhämtning och Vård

Bagar och Väskor

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Allt( Mizuno )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Mizuno

Mizuno, ett välrenommerat namn i världen av sport och atletik, har varit en förebild för innovation och prestanda sedan den bildades. Grundat 1906 i Osaka, Japan, av Rihachi Mizuno, har märket stått fast vid sitt engagemang för att skapa topputrustning och kläder som ger atleter möjlighet att nå sitt fulla potential. Med en rik arv som sträcker sig över ett sekel har Mizuno ständigt pressat gränserna för teknik, design och funktion, vilket gör det till ett pålitligt val för löpare på alla nivåer.
I den dynamiska världen av löpning står Mizuno som en bestående följeslagare, utrusta atleter med de verktyg de behöver för att uppnå storhet. Med ett arv byggt på innovation, prestanda och stil är Mizuno på Runnerinn ett uttryck för märkets engagemang för att pressa gränserna och ge atleter möjlighet att springa längre, snabbare och med stil.

Höj din löpupplevelse med prestanda och stil

Mizuno-skor är ett vittnesbörd om deras engagemang för precisionsteknik och optimal komfort. Designade för att tillgodose de olika behoven hos löpare, kombinerar Mizuno-skor smidigt form och funktion. Från väg-löpare till trailblazers, kombinerar Mizuno herrskor avancerad teknik med ergonomisk design för att ge en oöverträffad löpupplevelse. För kvinnliga atleter presenterar detta en fängslande samling Mizuno damskor. Noggrant konstruerade för att passa den unika biomekaniken hos kvinnors fötter, erbjuder dessa skor en blandning av stil och väsentlighet, vilket säkerställer att du är utrustad för att erövra dina löpmål.
Mizuno löparskor för män är ett resultat av decennier av forskning och utveckling. Dessa skor är tillverkade för att ge optimal stöd, energiåtergivning och hållbarhet, vilket gör att manliga löpare kan pressa sina gränser med varje steg. Anpassat till de specifika behoven hos kvinnliga löpare erbjuder Mizuno löparskor för kvinnor en perfekt fusion av mode och funktionalitet. Dessa skor prioriterar komfort och prestanda, vilket gör dem till en idealisk följeslagare för alla löparturer. Märket erbjuder också ett sortiment av ergonomiska och stilfulla löpryggsäckar. Dessa Mizuno-ryggsäckar är utformade för att bära dina nödvändigheter bekvämt, vilket säkerställer en problemfri och njutbar löpning.
Mizunos engagemang för excellence sträcker sig utöver skor till att omfatta löpningkläder. Utvecklad med avancerad fukttransportteknik och andningsbara tyger säkerställer Mizuno löpkläder att du alltid är bekväm och självsäker mil efter mil. Från lätta shorts till fukttransportöverdelar, Mizunos herrkläder samlingar epitomiserar märkets engagemang för innovation och kvalitet. Varje plagg är utformat för att optimera prestanda och förbättra din löpupplevelse. Mizunos damkläder linje förenar stil med funktion, vilket ger kvinnliga löpare möjlighet att uttrycka sig själva samtidigt som de njuter av fördelarna med premiumatletiska kläder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga