up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

2XU

Allt ( 2XU )

Märkesinformation för 2XU

2XU grundades 2005. 2XU är ett globalt företag som utvecklar och tillverkar sportkläder som kompressionskläder och andra sportkläder. Skaparna av 2XU är Aidan Clarke, Clyde Davenport och Jamie Hunt. Dess kontor är etablerat i Australien, Melbourne. Företaget distribuerar också triathlon, tennis, simning, löpning och allmän fitnesskläder. 2XU kompressionstights är otroligt bekväma och passar att bära. De ger utmärkt stöd i sporter som simning och löpning. Det högkvalitativa materialet används av företaget för att ge funktion och tillförlitlighet. 2XU har blivit en ikonisk etikett och är berömd för sin kvalitet och skapelser runt om i världen.
Den kreativa kompressionskläder och atletiska kläder utvecklades för att optimera funktionen, underlätta återhämtningen och förbättra den allmänna hälsan. 2XUs kompressionsteknik skapas för att öka cirkulationen, lindra muskeltrötthet och förbättra muskelstyrkan. Detta leder till förbättrad uthållighet, minskad skaderisk och snabbare läkningstider. Atleter inom olika områden litar på 2XU för att hjälpa dem att fungera på sitt bästa.
Varumärkets engagemang för innovation sträcker sig till dess tyger och design, som ger optimal bekvämlighet, hållbarhet och mode. Oavsett om du är en erfaren atlet eller en fitnessälskare, 2XU erbjuder ett sortiment av produkter för att stödja dina tränings- och återhämtningsbehov.

2xu kollektion av löpkläder för män och kvinnor

2XU kompressionstights är ett berömt och beundrande respekterat produkt inom varumärkets kollektion av atletiska kläder. Dessa tights är formade för att ge atleter och fitnessälskare många fördelar.
2XU trisuits har en smart och aerodynamisk skapelse som minskar drag under simdelen av tävlingen. Den snäva passformen ger minsta vattenmotstånd, vilket ger snabbare simtider.
2XU kompressionsshortser design hjälper till att förbättra blodcirkulationen, vilket kan minska muskeltrötthet och förbättra prestanda under aktiviteter.
2XU leggings finns i en mängd olika stilar och färger för att passa olika smaker. Vissa kan ha drömlika detaljer för förbättrat synfält under lågljussituationer.
2XU kompressionsstrumpor är utformade för att erbjuda bekvämlighet, stöd och funktionsfördelar under olika sporter och fysiska övningar.
2XU löpkläder är tillverkade med fokus på prestanda. Dessa plagg erbjuder högsta nivån av komfort, funktion och andningsförmåga för löpare.
2XU herr- och damkläder har vanligtvis högkvalitativa textilier, unika designs och uppmärksamhet på detaljer för att uppfylla de specifika kraven hos atleter och fitnessälskare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga