up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Inov8

Inov8

Allt ( Inov8 )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Inov8

Inov-8 är ett världsberömt varumärke som revolutionerat världen av sport- och träningsutrustning. Född ur önskan att ge idrottare innovativa och högpresterande produkter, har Inov-8 blivit ett förtroendevarumärke för dem som söker avancerade lösningar för att möta sina aktiva livsstilar. Varumärkets resa började 2003, då det grundades i Storbritannien av Wayne Edy. Inov-8´s vision var tydlig från början: att ge idrottare utrustning de behöver för att bemästra olika terränger och uppnå sina träningsmål. Inov-8´s oföränderliga devis att ta tillvara idrottares behov har gjort det till en ledare inom sport- och träningsutrustning. Från kläder som kombinerar mode och funktion till skor som förbättrar prestanda fortsätter Inov-8 att driva gränserna för vad som är möjligt inom sportkläder och utrustning, och ger idrottare möjligheten att uppnå sitt bästa, oavsett utmaningen.
Pionjäragenter för moderna idrottare

Inov-8 herrkläder är ett vittne om märkets åtagande att kombinera funktion och stil. Från lätta och andningsbara löpar-skjortor till slitstarka och svettavvisande shorts är deras kläder designade för att klara de tuffaste träningspassen. Tillverkade med precision, garanterar Inov-8 herrkläder att idrottare presterar sitt bästa samtidigt som de ser bra ut. Märkets damklädskollektion kombinerar komfort och estetik, vilket gör varje plagg till en nödvändig del av en aktiv livsstil. Inov-8 kvinnokläder är det bästa valet för kvinnliga idrottare världen över. Inov-8 hydreringsvästar är utformade för idrottare som kräver det bästa av sin utrustning. Dessa västar är designade för uthålliga löpare, vandrare och utomhusentusiaster som behöver ett bekvämt och effektivt sätt att hålla sig hydrerad på språng. Med funktioner som flera fickor för nödvändigheter och en snäv passform är Inov-8 hydreringsvästar konstruerade för att förbättra prestanda och uthållighet. Inov-8 skor är berömda för sin avancerade teknik och högklassiga hantverk. Inov-8 skor hyllas för sin hållbarhet och stöd, vilket gör dem till ett idealiskt val för idrottare som söker optimal prestanda i olika miljöer. Inov-8 löparskor är designade för att driva löpare till sina personliga bästa. Oavsett om det är en landsvägstävling eller en cross-country-led, erbjuder dessa skor superior dämpning, grepp och stabilitet. När terrängen blir kuperad, skiner Inov-8 trailskor. Dessa skor är konstruerade för att ta itu med de tuffaste utomhusutmaningarna, och erbjuder oförlikneligt grepp och skydd. Inov-8´s dedikation att skapa hållbara, högpresterande trailrunning-skor har gjort dem till en favorit bland äventyrare. Inov-8´s löparflaskor är konstruerade för att hålla idrottare uppdaterade under hela träningspassen. Dessa flaskor är designade för bekvämlighet, med ergonomiska grepp och läckageförhindrande funktioner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga