Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor och midjeväskor

Väskor och midjeväskor löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Väskor och midjeväskor-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor och midjeväskor

Märken i Väskor och midjeväskor

Tips för att välja din löputrustning

För en njutbar löpupplevelse måste du utrusta dig själv med rätt typ av tillbehör och utrustning. Ta en titt nedan på några viktiga löparutrustning som du måste ha;

Tillbehör

Som löpare måste du bära bekväma och funktionella löparkläder och skor eftersom det har en betydande inverkan på din prestation. Löptillbehör kan vara allt från en smartklocka till en GPS enhet, en vattenflaska, löparbälte, keps, solglasögon och ett par hörlurar. Dessa är de grundläggande löptillbehören som varje löpare måste ha innan loppet startar.

Ryggsäckar

En löparryggsäck har vissa specifika egenskaper som en låg profildesign, ett enkelt höftbälte och några fickor som är lätta att komma åt när du springer. Dessa ryggsäckar ger mer förvaring än västar och är ett bra val för att ha extra utrustning som kläder, skor, vätskeflaskor, etc. Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva och Mizuno är kända tillverkare som erbjuder ett brett utbud av löparutrustning.

Löparväskor

Innan du lämnar hemmet, se till att kontrollera checklistan över saker som du måste ha i dina löparväskor. Dina löparkläder, skor, strumpor och vattenflaskor är de viktigaste löpartillbehören som måste förvaras i väskan. Dessa väskor är designade för att bekvämt bära alla dina väsentliga saker och göra dem lättare att komma åt.

Gymväskor

Gymsäckar är det bästa valet när du behöver något snabbt, lätt och enkelt för att packa din löparutrustning. Gymsäckarnas främsta attraktion är inte dess design utan funktionaliteten och bekvämligheten den erbjuder. Dess design är så enkel att den låter dig stänga den genom att bara dra i snören. Att öppna gymsäckarna är lika enkelt.

Hydration, hydreringshandenheter och vätskeväst

För traillöpare är ett hydreringsbälte bättre än en hydreringshanddator som håller din hand fri. Vätskebälten ger mer lagringskapacitet än en handhållen flaska. De är idealiska för medellånga löpturer eller långa löpturer som kräver mer utrustning. Å andra sidan är handhållna vattenflaskor det lättaste och mest kompakta alternativet för att bära vatten och en del väsentligheter. Deras begränsade lagringskapacitet gör dem idealiska för korta löpturer. För långdistanslöpningar är vätskevästar det bästa valet eftersom de kan lagra mer mat, vattenflaskor och utrustning än ett racerbälte.

Löpande midjepack

Ett löpande midjepaket som rymmer en eller två vattenflaskor är ett utmärkt val för en medellång löprunda på avlägsna platser. Midjepaketet har också lagringskapacitet för mat, utrustning och lite utrustning.
Se till att midjepaketet du väljer kan sitta säkert och bekvämt samtidigt som du förvarar tillhörigheterna på ett säkert sätt.