up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Xero Shoes

Vandring

Vandring

Flip flops

Flip flops

Alpint

Alpint

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Kategorier

Barnskor

Damskor

Herrskor

Allt( Xero Shoes )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes är en pionjärvarumärke som harmoniskt förenar komfort och prestanda inom skoföretag. Med tyngdpunkt på rörelsefrihet och närhet till marken har Xero Shoes revolutionerat hur människor uppfattar och upplever skor. Xero Shoess historia började med en enkel men djupgående idé – att skor ska tillåta fötterna att röra sig naturligt, återspegla känslan av att gå barfota samtidigt som de ger nödvändig skydd. Varumärket grundades 2009 av Steven Sashen och Lena Phoenix, drivna av deras passion för hälsosamt liv och aktiva livsstilar.
Med inspiration från tarahumara-indianerna i Mexiko, som är kända för sin uthållighet att springa i sandaler, startade grundarna en resa för att utveckla skor som skulle ge bäraren möjlighet att ta tillvara på sin inneboende biomekanik. Denna resa ledde till skapandet av en rad skor som fira glädjen av rörelse. Med en rik historia som rotar i önskan att frigöra den fulla potentialen av mänsklig rörelse fortsätter Xero Shoes att stärka atleter och entusiaster i alla åldrar att omfatta sin naturliga steg samtidigt som de njuter av komfort och prestanda av medvetet utformade skor. Oavsett om det är löpning, trailrunning eller vardagliga äventyr, erbjuder Xero Shoes en plattform för bärare att ansluta sig till sina omgivningar genom sina fötter.

Där komfort möter prestanda

Xero Shoes erbjuder en mångsidig samling som är designad för att passa män, kvinnor och barn. Xero Shoes för män erbjuder ett stort utbud av alternativ, från löparskor som ger en knappt märkbar känsla till trailskor byggda för hårda terränger. Kvinnor kan välja från ett stort utbud av stilfulla och funktionella skor från Xero Shoes för kvinnor, oavsett om de träffar lederna eller utforskar urbana miljöer. Dessutom säkerställer Xero Shoes att de yngsta äventyraren inte blir lämnade efter, med en rad Xero Shoes för barn som prioriterar komfort och tillväxt. Xero Shoes Running har utvecklat ett urval av innovativa alternativ som främjar en naturlig steg för löpare. Löparskorna är utformade med en minimalistisk approach, uppmuntra rätt form och förbättra anslutningen mellan löparen och marken. Xero Shoes Trail running kan glädjas över de specialdesignade trailskorna som erbjuder hållbarhet, utmärkt grepp och flexibilitet som krävs för att hantera olika terränger med självförtroende. Xero Shoess engagemang för komfort och rörelse sträcker sig till deras sandalsamling. Dessa sandaler fångar upp varumärkets filosofi om att tillhandahålla en "barfotaliknande" upplevelse. Oavsett om det är en promenad på stranden, navigera genom vattenäventyr eller bara njuta av utomhuset, erbjuder Xero Shoes sandaler flexibilitet, andningsförmåga och ett säkert passform.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga