up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Odlo

SPORTUNDERKLÄDER / BASELAGER

SPORTUNDERKLÄDER / BASELAGER

Damkläder

Damkläder

Herrkläder

Herrkläder

NORDEN

NORDEN

UNGAR

UNGAR

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Kategorier

Bagar och Väskor

Barnkläder

Damkläder

Herrkläder

Allt( Odlo )

Odlo

Odlo, en banbrytare inom prestandakläder, har varit på framkanten av innovativa sportkläder sedan starten 1946. Med ett djuprotat engagemang för kvalitet, funktion och hållbarhet har Odlo blivit en global ledare inom tillverkning av kläder som ger idrottare och utomhusentusiaster möjlighet att sträcka sina gränser. Andningsbara tyger, strategisk ventilation och ergonomiska designs säkerställer att löpare upplever optimal komfort och rörlighet mil efter mil.
I en värld där prestanda är avgörande fortsätter Odlo att höja ribban. Med en rik historia av innovation och ett engagemang för att skapa kläder som möjliggör för individer att omfatta den stora utomhusvärlden, förblir Odlo ett symbol för excellence inom sportmode. Oavsett om det är ett baslager för skidåkning nedför backarna eller för att ta sig an en utmanande led, säkerställer dessa plagg att bäraren stannar torr och mysig genom hela äventyret.

Pionjärer inom prestandakläder sedan 1946

Odlos kläder står som ett vittnesmål om deras engagemang för att kombinera cutting-edge-teknik med snygg design. Från aktivt mode till utomhusutrustning täcker deras sortiment alla aspekter av ett aktivt livsstil. Varje plagg är noggrant utformat för att öka komfort och prestanda, vilket gör Odlo till ett populärt märke för idrottare av alla nivåer. För att möta den moderna mannens aktiva livsstil, Odlo herrkläder slår den perfekta balansen mellan stil och funktion. Oavsett om det är kortbyxor som är utformade för optimal luftflöde eller isolerade jackor för extrema förhållanden, säkerställer Odlo att män är väl utrustade för alla äventyr. Odlo damkläder omfattar essensen av mångsidig prestanda och chic estetik. Från fuktabsorberande leggings som erbjuder en andra-hudskänsla till lätta toppar som är utformade för smidighet, förstärker varje plagg kvinnor att ta itu med utmaningar samtidigt som man omfamnar deras individuella stilar. Genom att skapa en kärlek för utomhus från en ung ålder, Odlo barnkläder är utformade för att motstå energisk lek och upptäcktsfärder. Med fokus på hållbarhet och komfort kan föräldrar lita på att deras barn är utrustade med kläder som håller jämna steg med deras gränslösa energi. Genom att förena form med funktion, Odlo löpkläder sätter tonen för prestandaförbättrande aktivt mode.
Odlos sortiment av löpningströjor är ett vittnesmål om märkets engagemang för innovation. Dessa Odlo löpningströjor kombinerar fuktspridande teknik med väl genomtänkta designelement, såsom reflekterande accenter för lågljusvisning, vilket ger löpare förtroendet att gå utanför sina gränser. En Odlo jacka är mer än bara en yttre lager; det är ett skydd mot elementen. Tillverkad med vädersäkra material och intelligent termoregulering, håller dessa jackor bäraren varm och torr medan de upprätthåller en slank och stilren utsmyckning. Odlo baslager är sydda på för att reglera temperaturen samtidigt som fukt hanteras för att ge komfort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga