up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

On Running

Löparskor för män

Löparskor för män

löparskor för kvinnor

löparskor för kvinnor

casual

casual

Kategorier

Damskor

Herrskor

Allt( On Running )

On running

On Running, en schweizisk sportklädesföretag grundat 2010, har revolutionerat löparskoföretaget med sin innovativa design och teknologi. Erkänd för sin distinkta molnstötdämpnings-teknologi, erbjuder On Runnings skor en unik kombination av komfort, prestanda och stil. Varumärkets filosofi handlar om att skapa skor som förbättrar löpupplevelsen, som passar både professionella idrottare och fritidsutövare. Skorna är designade för att klara olika väderförhållanden vilket gör dem till ett pålitligt val för äventyr på ojämna stigar. På bara en decennium har On Running gjort ett oförglömligt intryck på löparskoföretaget. Genom att kombinera den senaste tekniken med ett åtagande om att leverera exceptionell komfort och prestanda, har varumärket vunnit en lojal följarskara bland atleter och aktiva personer över hela världen. Oavsett om du sprintar genom stadens gator eller navigerar stigar, erbjuder On Runnings mångsidiga skor som passar alla löpares unika behov och säkerställer att varje steg är ett kliv mot att uppnå det personliga rekordet. Oavsett om det är steniga terränger eller leriga stigar, erbjuder On Runnings trailrunning-skor stöd och skydd som behövs för en upprymd off-road-upplevelse.

On Running Redefining Running Footwear

On Running´s herrskor är en fusion av avancerad teknik och slät design. Med signatur CloudTec®-stötdämpningssystem, erbjuder dessa skor exceptionell stötdämpning och energiåtergivning. Skorna är utformade för att anpassa sig till olika terränger, vilket gör dem lämpliga för både väg- och trailrunning. Oavsett om det är ett tempolöp eller en maraton, ger On Running herrskor det stöd och den prestanda som krävs för att prestera. För kvinnor som omfattar spänningen från trailrunning, erbjuder On Running ett utbud av trail-specifika skor som kombinerar hållbarhet och smidighet. Dessa skor inkorporerar robusta sula med multidirektionella tappar, säkerställer utmärkt grepp på ojämna ytor. Med fokus på komfort och stil, ger On Running kvinnors trailrunning skor kvinnliga atleter möjlighet att erövra de tuffaste stigarna. Bortom spåret och stigarna har On Running utvidgat sin expertis till området casualskor. Dessa skor smälter smidigt ihop mode och funktion, och inkorporerar varumärkets signaturstötdämpningsteknik i vardagliga design. On Running casualskor är ett vittnesbörd om varumärkets försäkran om komfort och innovation, och låter bäraren uppleva molnliknande stötdämpning under hela dagens aktiviteter. On Running trailrunning-skor är konstruerade för att möta kraven från utomhusentusiaster som söker äventyr från den slagna vägen. Dessa skor kombinerar robust konstruktion med lättviktsmaterial, vilket säkerställer optimal prestanda på utmanande stigar. Den innovativa suladesignen ger dynamisk stötdämpning och stabilitet, vilket låter löpare tackla branta upp- och nedförsbackar med självförtroende.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga