up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Näring löpning och triathlon

Näring löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Näring-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Näring

Märken i Näring

Näring för sport och träning

För att få en konkurrensfördel måste idrottare ta kost och kosttillskott som är speciellt utformade för att förbättra deras prestation uthållighet, fokus, snabbhet och styrka. Ta en titt nedan på olika näringsformer;

Alimentation

Vår kropp behöver sju huvudtyper av näringsämnen dagligen. Dessa är kolhydrater, vitaminer, mineraler, proteiner, fetter, fibrer och vatten. Det är absolut nödvändigt att idrottare måste konsumera dessa näringsämnen regelbundet för att behålla sin hälsa. Alimentation utför några grundläggande funktioner som att de tillhandahåller energi, bidrar till kroppsstruktur och/eller kontrollerar kemiska processer i kroppen.

Barer

Under maraton och äventyr körningar, bör idrottare som utövar sig under långa perioder förbrukar energi barer att behålla sina energinivåer som ger en kontinuerlig tillförsel av kalorier till kroppen hela verksamheten. Proteinet och tillsatta kolhydrater i baren är till hjälp för att öka energin för att ta dig igenom din träning eller löpning.

Kosttillskott

Du behöver kolhydrater, fetter, magert protein och vätskor av hög kvalitet för att hålla dig aktiv och energisk för alla typer av fysisk aktivitet. Kosttillskott finns i ett brett utbud, inklusive tabletter, gummier, pulver, kapslar, drycker och energibarer. Dessa kosttillskott är rika på vitamin D och B12; mineraler som kalcium och järn; och produkter som glukosamin, probiotika och fiskoljor.

Drycker

Sportdrycker har visat sig vara effektiva i uthållighetsprestanda och återhämtning. Dessa drycker är användbara för att få i sig energi och näringsintag under en löpning eller ett träningspass. Sportdrycker kan hjälpa till att återställa elektrolyter som förlorats under löpning eller under ett träningspass. Dessa drycker innehåller socker som också ger dig en energikick.

Energigelé

Energigeler kan hjälpa dig att behålla din energinivå och förhindra utmattning under löpning eller längre perioder av träning. Energigeler erbjuder en rigorös energikälla, vilket gör det lättare att återställa förlorad energi under träning och racing. De flesta energigeler tillför glukos direkt till ditt blodomlopp och ger en lättupptagbar form av kolhydrater.

Blandare

Oavsett om du vill ha en shake efter träningen eller behöver en omedelbar energidryck, är shakern och mixerflaskorna viktiga för att få ihop en shake på språng. Hydrateringsbehållare eller som de vanligtvis kallas blandare och shakers är den viktigaste delen av idrottarens näringsutrustning. Hållbarhet och spillsäkra funktioner är de två huvudaspekterna som du bör tänka på när du köper dessa sportflaskor. Rostfritt stål eller plast blandare är bäst att bära i ditt gym väska.

Kosttillskott

Sporttillskott bidrar till goda prestationer för idrottare och löpare. De främsta anledningarna till att ta kosttillskott är att övervinna näringsbrister som kan försämra hälsa eller prestation. Nike , Otso , Powerbar , Solgar , 226ERS , Maurten , Saltick , Overstims , och SIS är de ledande varumärkena som erbjuder ett stort utbud av sportnäring och kosttillskott för idrottare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga