Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Ketsjere padel

()

Sorter efter

Hvordan vælger man en paddle tennisketcher?

Paddle tennisketcheren er det vigtigste element i et tennissæt. Forskellige typer ketchere bruges til forskellige typer tennisspil. Padelketchere er generelt lavet af glat træ dækket med gummi på en eller begge flanker afhængigt af spillerens greb. Denne ketsjer er en smule anderledes end normale ketsjer, fordi den ikke har snore placeret rundt om en åben struktur. Paddle tennisketcheren kommer i mange designs, så det er nemt at vælge den, der passer bedst til din spillestil. Du kan købe paddle tennisketchere fra Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma og Joma .

Tips til at vælge en paddle tennisketcher

Hvis du er nybegynder, bør du vælge en nem og let ketcher, fordi den er behagelig at spille på. Når du er blevet mere professionel spiller og har fundet ud af din detaljerede spillestil, kan du skifte til din yndlingsketcher og spille med en tungere.

Du kan få en kvalitetsketcher til en fornuftig pris.

En af de vigtigste faktorer, når du skal vælge en paddle tennisketcher, er din spillestil. Hvis du er en person, der kan lide kontrol og præcision, bør du vælge en ketcher med defensive træk. Du bør også vælge en ketcher med mere kraft, hvis du genskaber mange skud.

top