up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Paddleketsjere tennis og padel

Paddleketsjere tennis og padel

Find et bredt udvalg af Paddleketsjere-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Paddleketsjere

Mærker for Paddleketsjere

Hvordan vælger man padle og tennisketchere?

Strandtennisketchere

Strandtennisketchere , der bruges af tennisspillere, er typisk lavet af glasfiber, som er en mere permeabel og fleksibel fiber, der giver spillerne et mere afslappende touch og større præcision. Glasfiberketchere er mere overkommelige og ideelle til spillere, der kan lide at spille strandtennis.

Padleketchere

Disse ketchere er typisk lavet af plader af træ, der er gummibelagt på den ene eller begge sider, afhængigt af spillerens greb. I modsætning til en traditionel "ketcher" indeholder den ikke snore fastgjort til en åben ramme. Disse ketchere kommer i mange farver, men rød og sort er de mest kendte.

Pickleball padler

Der er oprettet separate ketchere til at spille pickleball, der kaldes pickleball paddles. Oprindeligt blev disse pagajer simpelthen lavet af træ, men nutidens pagajer er blevet udviklet ved hjælp af en bred vifte af letvægts syntetiserede materialer såsom aluminium og grafit. For at spille pickleball skal spillere også bruge et net og en bold. Bolden er karakteristisk, med huller igennem den.

Bordtennisketchere

Bordtennisketchere består af 6 grundlæggende komponenter. Der er stativet, et blad, en forreste svamp og gummi, og en bagerste svamp og gummi. Bordtennisketchere har en bred vifte af farver, de klassiske er røde og blå.

Mere om ketchere:

Mere information om ketchere inkluderer tilbehør såsom beskyttere, covers, greb og overgreb . Dette tilbehør bruges af næsten alle tennisspillere, fordi disse ting hjælper spilleren til at spille tennis med lethed og forbedre deres præstationer. Du kan købe alle disse ting fra mange mærker som Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma og Joma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk