up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Bolde tennis og padel

Bolde tennis og padel

Find et bredt udvalg af Bolde-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Bolde

Mærker for Bolde

Typer af Racquetballs

Frontenis bolde

Racquetball er en berømt sport, der spilles med en ketsjer, der ligner en tennisketsjer og en bold. Oprindeligt blev Frontenis sporten spillet med den almindelige tennisbold, men spillet udviklede sig gennem årene. Fiberbelægningen på tennisbolde viste sig at sænke spillet og reducere afvisningen. Derfor, for at fremskynde spillet, blev stofdækslet fjernet. I dag er racquetball bolde lavet af gummi, hvilket har vist sig at sætte fart på spillet.

Padel bolde

Padelbolde kommer i to standardfarver som tennisbolde: gul og hvid. Padelbolde giver et spring på 135 til 145 cm. Padelbolde er mindre og har en størrelse mellem 2,5 og 2,75 tommer, dog er boldens vægt den samme mellem 2,2 og 2,2 oz. Det inderste lag af padlebolden er også lavet af gummi, der har en svampet natur.

Ping pong bolde

Bordtennisbolde er kugleformede bolde lavet specielt til bordtennis. Afhængigt af spillestilen og bordets overflade kan bordtennisboldene vælges i hvid eller orange. Plast er et meget billigere og mere alsidigt materiale end celluloid, som er meget brugt i bordtennisbolde. Babolat , Yonex , Black Crown , Dunlop og Salming er de førende mærker, der tilbyder højkvalitetsbolde til ketchersport.

Fjerbolde

Der findes to typer syntetiske fjerbolde på markedet: nylon og plastik. Uanset om du er nybegynder, øvet eller avanceret, afhænger den type shuttle, du vælger, af dit færdighedsniveau. Og som nybegynder er det bedst at anskaffe sig en syntetisk fjerbold, da de holder meget længere. Plastikrattet er let og holdbart.

Squash bolde

Squashbolde er generelt lavet af gummi, specifikt råbutylgummi sammen med en blanding af andre syntetiske og naturlige materialer blandet ind i gummiet. Squashbolde er lavet af to gummihalvdele, der klikker sammen. Luft undslipper gradvist fra bolden gennem hele spillet, hvilket får trykket inde til at falde og tabe hoppet. Når du bemærker, at bolden er holdt op med at hoppe, er det tid til at tage en ny bold op.

Tennisbolde

En tennisbold er et unikt stykke udstyr udviklet til tennissporten. En tennisbold består af et trykbelagt gummibetræk og højkvalitetsstof, normalt en blanding af uld blandet med 35 procent nylon. Tennisbolde, der bruges i konkurrencer og turneringer, er lyse gule, men i rekreative spil kan enhver farve spilles.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk