Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tennisketcher

Tennisketcher

Find et bredt udvalg af Tennisketcher-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Ketsjere

Mærker for Ketsjere

Hvordan vælger man en ketcher?

Badmintonketchere

For at vælge badmintonketcheren skal du overveje, hvad vægten af ketcheren er, hvilken slags balance ketcheren har og skaftets fleksibilitet. Når du køber badmintonketchere , er skaftets fleksibilitet lige så afgørende som balancen og vægten af ketcheren. Hvis du vælger en ketcher, der er for tung, fordi den er svær at håndtere, mens du spiller.

Frontennis ketchere

Når du køber en ny Frontennisketsjer , er der en række faktorer, som kan være nyttige at overveje, såsom ketsjerlængde, vægt, hovedstørrelse, strenge, stelstivhed og materialer. Den type ketsjere, du vælger, afhænger også af din spillestil, såsom langsom og kompakt, moderat eller hurtig.

Racquetball ketchere

En ketsjerketcher er også vigtigt sportsudstyr. Ketsjeren er normalt lavet af titanium eller grafit og er mere dynamisk end en tennisketcher. Længden af en ketsjerketcher svarer til en tennisketcher, men længden er kortere. Racquetballketsjere fås i to forskellige hovedformer, såsom firkantet eller dråbeformet.

Squashketchere

Når du vælger en squashketcher , er de tre vigtigste ting formen på svælget, balancepunktet og ketcherens vægt. Der er to typer halsform: åben hals og lukket hals. Dernæst er rammevægten på squashketchere mellem 110 og 150 gram generelt. Det er afgørende at bemærke, at ketcherens samlede vægt inkluderer greb, kofanger, strenge osv. Derfor er en let squashketcher perfekt til angrebsspil og kan gøre det nemmere for dig at reagere og angribe bolden.

Tennisketsjere

Der findes mange typer tennisspillere, og de har alle brug for tennisketchere , der passer til deres individuelle spillestil. De vigtigste punkter, som en tennisspiller bør fokusere på for at opnå et specifikt præstationsmål, inkluderer følelse, kraft, præcision og kontrol. Når først spilleren ved, hvilken frynsegode han leder efter, vil det være nemt at vælge den rigtige. Der er forskellige kvaliteter af strengvægte, længder, hovedstørrelser og senge, som du kan vælge imellem baseret på dine evner og spilleniveau.

Mere om ketchere:

Uanset hvilken ketchersport du er involveret i, er der nogle grundlæggende udtryk, du skal kende. For eksempel er en Overgrip et blødt, polstret grebstape, der vikler sig rundt om ketsjerens grebsområde. Typisk er en ketchersnor lavet af kulfiber eller nylonmateriale. Disse strenge er flettet sammen for at danne ketcherens ansigt. En dæmper er fastgjort til strengen af en ketcher for at reducere dens vibration og den ping lyd, der skabes, når bolden rammer ketcheren. Babolat , Yonex , Varlion , Tecnifibre , Dunlop og Salming tilbyder de bedste ketchere og tilbehør.