up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tasker tennis og padel

Tasker tennis og padel

Find et bredt udvalg af Tasker-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker

Mærker for Tasker

Typer af tennistasker

Rygsække

Rygsække er stofposer, der bruges til at opbevare dine ejendele i. Rygsække hjælper dig med at bære dine væsentlige ting med dig, når du går udendørs. Rygsækkene har udvendige og indvendige tasker, der har lynlåse til at lukke og åbne dem. Rygsække kommer i mange fantastiske stilarter med forskellige designs og farver. Rygsækken giver maksimal beskyttelse til dine væsentlige ting.

Tasker

Taskerne er en slags rygsæk skabt af stoffer eller syntetiske materialer, der bruges til at opbevare væsentlige ting og kan medbringes, når du rejser overalt. Tasker er almindeligvis lavet af kraftigt materiale, har mange sektioner til at adskille ting og har normalt et håndtag eller en rem til at holde dem. Det giver dig mulighed for at opbevare dine genstande ét sted, og du kan ubesværet tage dem med overalt.

Rygsække

Gymsække er tasker, der ofte bruges af folk, der kan lide at træne. Gymtasker er den mest komfortable mulighed, der findes for at kunne bære alt, hvad du behøver for at træne træning. Gymtasken har mange forskellige sektioner til at placere dit træningstøj, udstyr og sko i dem.

Padel og ketchertasker

Padel og ketchertasker er de rygsække, der bruges til at bære ketsjer og andre ting relateret til dette spil. Paddle ketchertasken er perfekt til opbevaring af dit udstyr, når du er færdig med spillet. Ketsjerposer bruges til at opbevare ketcheren og holde den beskyttet. Du kan købe paletero og paleteros fra Babolat , Nox , Adidas , Asics , Joma , Yonex tasker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk