up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Tennisketsjere

Overgreb

()
load

Hvad er tennisovergreb?

Overgrips er stropper af stoflignende materiale, der vikler sig rundt om ketsjergrebet for at give et ekstra lag af komfort, støtte, stabilitet og svedabsorbering til tennisspillere. Vælger du at spille uden overgreb, kan det blive ubehageligt til lange kampe. Overgreb skal udskiftes en gang efter et stykke tid. De er tilgængelige i bulk i rulleform normalt en 15 30 tæller rulle og individuelle enheder.
Tennis overgreb er designet med unikke materialer. De ligner ofte kludlignende materialer, men de fleste af dem er klæbrige, absorberende materialer. Når du køber en ketcher, kommer den med indbygget sort eller hvid overgreb. For at forbedre din komfort, tykkelse eller svedabsorbering kan du tilpasse grebet ved at tilføje endnu et overgreb. Overgreb er lavet af gummi eller syntetisk materiale.
Der er snesevis af førende mærker, herunder Babolat , Yonex , Varlion , Dunlop og Salming på markedet, der tilbyder en bred vifte af Overgrip 3 Pack. Vi kan dog opdele dem i 3 hovedkategorier, tørre, klæbrige og fyldige. Hver type overgreb giver spilleren en unik fordel. Du kan vælge den, der passer bedst til din spillestil og behov.

Tørre overgreb

Disse er gode til spillere, der sveder meget eller spiller under våde forhold. Tørre overgreb er tyndere og absorberer fugt usædvanligt godt.

Klistrede overgreb

Klistrede overgreb har en meget klæbrig følelse. De giver et fremragende greb på ketcheren. De holder normalt længere end et tørt greb.

Over det hele

Disse overgreb tilbyder fordelene ved både tørre og klæbrige greb. De er klistrede samt en god absorberende.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk