up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Træning tennis og padel

Træning tennis og padel

Find et bredt udvalg af Træning-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Træning

Mærker for Træning

Hvilket udstyr skal du bruge for at spille tennis?

tilbehør

Det grundlæggende og mest essentielle udstyr, du skal bruge for at spille en tenniskamp, er en tennisketcher. Desuden har du brug for andet tilbehør som en resultattavle, et skillebånd, et opsamlingsrør til tennisbolde, bolde og et net. Sørg for, at du har den rigtige størrelse, vægt og type tilbehør til at spille spillet korrekt, fordi det rigtige tilbehør er en af de vigtigste ting i ethvert spil.

Agility stiger

Agility stigerne er et vigtigt stykke udstyr, der hjælper med træning og intense træningssessioner. Agilitystigerne er designet til at hjælpe atleter og sportsudøvere med at lære teknikken til, hvordan man hurtigt får dem til at bevæge sig i forskellige retninger uden at skade deres fødder og ankler.

Kurve

At samle dine tennisbolde fra tennisbanen kan være en skræmmende opgave, især når boldene er spredt ud over det hele. For nemheds skyld er et pickup hjul til tennisbold designet af producenterne til at hjælpe spillerne med at samle boldene fra banen i et bur uden at bøje sig. Du kan derefter opbevare alle bolde i kurve til fremtidige spil.

Flasker

Vandflasker er vigtigt udstyr, som du skal bruge til at spille tennis. Tennis er en fysisk intens sport, der kræver, at du er stærk og fysisk aktiv. Under og efter kampen skal spilleren drikke en masse vand for at holde dem hydrerede. Af den grund er der sportsvandflasker, der er målrettet designet til at opfylde sportsfolks og atleters hydreringsbehov.

Kegler

Kegler er et andet vigtigt stykke udstyr, som spillerne har brug for for at øve. Keglerne er meget brugt af sportsfolk til at forbedre deres præstationer og balance. Disse kegler hjælper med at øge smidigheden, bedre balance, øge stofskiftet, hjælpe med at forhindre skader og er et effektivt træningsalternativ.

Nets

Tennisnettet er sat op midt på banen for at adskille spillerne. Tennisnettet er et net monteret vandret, som spillerne slår bolden over under en kamp. Tennisnettet deler banen jævnt i to halvdele. Du kan købe tennisnet fra mærker som Babolat , Asics , Nox , Adidas og Joma .

Bordtennisborde

Når du vælger bordtennisborde , skal du overveje spilleoverfladen. Det er vigtigt at se efter tykkelsen af den øverste overflade. Borde med større tykkelse er af topkvalitet. Generelt varierer bordtennisbordets tykkelse fra 12 mm til 25 mm. Jo mere tykkelse overfladen er, jo bedre vil den være til leg.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk