Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Restitution og pleje

Restitution og pleje tennis og padel

Find et bredt udvalg af Restitution og pleje-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Restitution og pleje

Mærker for Restitution og pleje

Tips til en genopretning af tennis efter kampen

Artikulære beskyttere

Artikulære beskyttere bruges til at begrænse brud og ubehag og til at beskytte et område med snit eller ar. De artikulære beskyttere er kugleformede med strukturerede kanter for at give mulighed for kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer er lavet til at manipulere nervesystemet gennem elektrisk stimulering. Elektrostimulatorer har gavn af at sende elektriske signaler til at komprimere muskler. Elektrostimulatorer bruges almindeligvis til kropsterapi for at forbedre eller opretholde muskelstabilitet.

Førstehjælp

Førstehjælp er en pakke med fornødenheder og enheder, der bruges til at yde øjeblikkelig medicinsk hjælp. Førstehjælp kan hjælpe med at forhindre skader fra yderligere skade.

Selvmassage og pressoterapi

Selvmassage og pressoterapi kan hjælpe med at lindre smerter, dunkende og muskelchok og forbedre stagnation, styrke og kropsbevidsthed samt mental sundhed. Selvmassage og pressoterapi forbedrer blodgennemstrømningen og opretholder kroppens sundhed og komfort.

Sportscremer

Sportscremer er balsam eller cremer, som bruges til at komme sig efter smerter og skader, som du kan få, når du dyrker sport. Når det påføres huden, anbefales det at massere det berørte område. Du kan købe sportscremer fra Softee , K Swiss , Kelme , Powershot og Rock Tape .

Taping til træning

Bandagering bruges normalt som en komplementær eller hurtig teknik. Spillere bruger typisk taping som en defensiv mekanisme i dannelsen af en eksisterende skade. Nogle af formålene med bandagen er at lette udviklingen af knækkede led og at begrænse sart væv for at reducere inflammation.

Mere om recovery:

Massageruller og bolde: Massageruller og bolde bruges til at lindre smerter og betændelse i musklerne.