up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ernæring tennis og padel

Ernæring tennis og padel

Find et bredt udvalg af Ernæring-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Ernæring

Mærker for Ernæring

Hvordan vælger man god ernæring til atleter?

En afbalanceret kost og en sund livsstil, der inkluderer god søvnhygiejne, er nok til at give dig den energi, du har brug for til dine daglige aktiviteter. Men atleter kræver mere af deres krop for at opnå toppræstationer, så disse mennesker har brug for et energiboost gennem forskellige næringsstoffer og kosttilskud lavet med deres sportsbehov i tankerne. K Swiss , Softee og Victory Endurance er de vigtigste mærker, der tilbyder en bred vifte af sportstilskud.

Mad, barer, energigeler og kosttilskud

Uanset om du leder efter en sund snack , som du kan tage med dig for at bevare muskelmassen, eller nogle improviseret muligheder for at hjælpe dig mellem måltiderne, er energibarer den bedste mulighed for dine kost eller ernæringsbehov. Derudover er energigeler kulhydratrige geler , der giver ekstra boost og energi til træning. De er lavet af en blanding af sukkerarter, normalt maltodextrin og fruktose, og er ordineret til voksne og atleter. Kosttilskud er ideelle til at give yderligere kalorier til atleter, der har brug for at tage på i vægt eller afhjælpe en bestemt næringsstofmangel.

Kosttilskud

Et kosttilskud kan være en pille, kapsel, tablet, pulver eller væske beregnet til at supplere kosten. Kosttilskud er lavet af rige ingredienser, der kan hjælpe dig med at få tilstrækkelige mængder af essentielle næringsstoffer. Atleter kan overse at spise nærende fødevarer. Selvom sportstilskud ikke kan erstatte de ernæringsmæssige værdier af en række fødevarer, der er vigtige for en sund kost, kan de opfylde dine kostbehov. Dybest set er kosttilskud produkter, der foreslås som supplement til kosten.

Drikkevarer og mixere

Sportsdrikke og mixere giver atleter det energiboost, de har brug for under og efter enhver aktivitet. Disse drikke er designet til hurtigt at erstatte og imødekomme din krops væskebehov og øge blodsukkerniveauet glukose. For hårdtarbejdende atleter er sportsdrikke og mixere blevet grundigt undersøgt og har vist sig at være et fremragende alternativ til vand. Under intens sportstræning, kampe eller aerob træning har kroppen brug for en god kilde til brændstof, som er kulhydrater. På grund af effektiviteten af energioverførsel til trætte muskler er sportsdrikke det ideelle valg til at forsyne din krop med kulhydrater, elektrolytter og væsker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk