up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Softee

Softee

Afdelinger

Alle ( Softee )

Om Softee

Softee er en galicisk mærke med mere end 20 års baggrund og erfaring inden for sportsområdet. Virksomheden har mere end 6.000 forbindelser i sin samling, som vil give dig mulighed for at dække alle de krav, der opstår inden for ethvert sportsfelt: felt hockey, fodbold, tennis, basketball, paddle tennis, svømning, fitness og psykomotoriske færdigheder. Alle produkter og varer er fremstillet under høje kvalitetsstandarder. Fra bolde til stof, via enhver anden tilbehør eller komplement, kan du se det under Softee-mærket.
Softee er et veletableret og respekteret mærke, der er kendt for sit løfte om at tilbyde højkvalitetsprodukter til sport. Softee Sports er et passioneret og topmærke i sport- og fitnessudstyrsriget, der er kendt for sin dedikation til at fremme et energisk og sundt livsstil. Med et rigt fortid og en kærlighed til atletik har Softee Sports udviklet sig til et betroet navn blandt atleter, fitnessfans og sportsentusiaster.
Softee Sports tilbyder et bredt udvalg af fitness- og sportsprodukter, der er designet til at føre atleter af alle grupper, fra begyndere til professionelle.
I komplement til dens produktsuperioritet engagerer Softee Sports sig aktivt med den sportslige samfund via partnerskaber, sponsorer og initiativer, der styrker sportsdannelse og inkludering.

Softees samling af sportsudstyr og tøj

Softee-rygsække er formet ved hjælp af kvalitetsstoffer, der er bygget til at modstå de udfordringer, der opstår i daglig brug. Forstærket søm, solide lynlåse og robuste stoffer bekræfter, at dine ejendele forbliver sikre og beskyttede, selv under vanskelige forhold. Softee-padelbolde giver en fremragende balance mellem hastighed og fjedre for at fremme spændende ralleyer. Softee-padelbolde er formet for at give en uforandret fjedre og hastighed, så spillere kan udføre forskellige skud og teknikker med præcision. Softee mænds tøj er designet til at forbedre din præstation og lethed under sport og aktiviteter. Softees herretøjslinje forener mode og bekvemmelighed. Softee kvindetøj tilbyder balance, bekvemmelighed, mode og funktion på tværs af forskellige aktiviteter og begivenheder, hvilket gør det til et alsidigt valg for dem, der leder efter forskellige modevalg. Softee børnetøj er designet til at beskytte børn mod elementerne, mens de udforsker udendørs eller deltager i sportsaktiviteter. Softee's tøj til børn har et stort udvalg af afslappende og stilfulde muligheder. Softee-padellim indarbejder vibration-dæmpende teknologier for at reducere effekten på en spillers arm, hvilket reducerer risikoen for skader. Softee-tennisracket kommer i forskellige vægtklasser, hvilket giver spillere mulighed for at vælge en racket, der passer til deres styrke og spillemuligheder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk