up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
load

Hvilken type snor skal jeg bruge til tennis?

Ligesom forskellige størrelser og vægte af tennisketchere giver forskellige spilleoplevelser, skaber forskellige typer tennisstrenge også forskelligt spin, når bolden kommer i kontakt med dem. Når du vælger strenge til dine tennisketchere, er der fire faktorer at overveje: kraft, kontrol, spin og komfort.

Styring

Snoren definerer også boldens opholdstid i snorens leje. Kontrolstrenge er perfekte til erfarne spillere, der ved, hvordan de skal bruge deres egen kraft og kontrollere, hvor bolden er på vej hen. Kontrolstrenge er normalt lavet af polyester og i mange tilfælde nylon. Du kan købe tennisketcherstrenge fra førende mærker som Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop og Softee .

Kraft

Strengenes kraft bestemmer, hvor hurtigt bolden forlader strengene efter kontakt. Juniorspillere, hvis muskler ikke er fuldt udviklede, bruger strengene, som hjælper med at forbedre styrke og kontrol. Strømstrengene er lavet af naturlige tarm , syntetiske og nylonmaterialer.

Komfort

Komfort er defineret som mængden af stød strengen producerer, når den kommer i kontakt med bolden. Komfortstrenge er bedst til seniorspillere. Komfortfjedre er lavet af fleksible materialer såsom nylon.

Spin

Snoningen definerer, hvor meget stråling en streng genererer i minuttet, når den kommer i kontakt med bolden. Spindestrenge er ideelle til konkurrerende spillere, der ønsker at gøre det svært for modstanderen at hoppe bolden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk