up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tecnifibre

pagajketsjere

pagajketsjere

ketchere Tennis

ketchere Tennis

Cordage

Cordage

taske

taske

Mandetøj

Mandetøj

børnetøj

børnetøj

Afdelinger

Børnetøj

Dametøj

Herretøj

Paddleketsjere

Tasker

Tennisketsjere

Alle( Tecnifibre )

Tecnifibre

Tecnifibre, Players Company

Tecnifibre har støttet spillere i deres sportsoplevelse i mere end 40 år, startende fra en simpel anerkendelse: hver spiller er unik, og at spille med det passende udstyr er en nøglefaktor for ydeevne.

Mærket er født af strengteknologiske innovationer og har nu udvidet sin ekspertise på tværs af alle produktkategorier: strenge, ketsjere, bolde, tekstiler, tasker, strengemaskiner osv., Hvilket gør det muligt for nu at fremstille 2/3 af sin forretning i udlandet.

I dag er Tecnifibre en solid partner for nogle af de største begivenheder på ATP Pro Tour, men ledsager også nogle berømte verdensklassespillere, såsom Daniil Medvedev og Iga Swiatek (tennis) eller Mohamed Shorbagy og Nour el Sherbini (squash).

Som en del af Lacoste-koncernen siden 2017 fortsætter mærket med at vokse, samtidig med at det forbliver trofast over for dets værdier som nærhed, ægthed, innovation og deling med et meget klart formål: at blive et vigtigt brand for sit spillersamfund.


clouse menu Luk