up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektronik tennis og padel

Elektronik tennis og padel

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvorfor bruge en fitnesstracker til at spille tennis?

Covers og etuier

Covers og etuier bruges til at give tilstrækkelig lagerplads til at opbevare dine små væsentlige ting, smarte enheder eller andre gadgets. De passer til de fleste enheder og smartphones. Etuier kommer ofte med et beskyttende touchscreen vindue, så du nemt kan få adgang til portene og knapperne på dine smartenheder. Betrækkene og etuerne kommer med et justerbart armbælte, der giver mulighed for en mere sikker, afslappet og korrekt pasform. Derfor er ærmer og etuier essentielle til opbevaring af smartphones og enheder, mens du spiller tennis.

Smarte bånd

Smart bands er enheder til overvågning og sporing af fitness relaterede beregninger såsom tilbagelagt distance, kalorieforbrænding og i nogle tilfælde puls. Smarte bands styrer fokus og eksponering af dine træningsprogrammer ved at opmuntre og støtte dig til at nå dine fastsatte mål. Smarte bands holder dig også dedikeret til dine mål. Derfor er det for tennisspillere virkelig vigtigt at have et kompatibelt smart band, så de kan bevare deres kondition. Smart bands er kendte blandt både børn og voksne.

Reservedele

Enhver tennisspiller skal opretholde sin fysiske tilstand og velvære på højeste niveau for at nå alle sine mål. Det er vigtigt, at aktivitetsmålere kan hjælpe dig med at bestemme dine evner. Reservedele til fitnessudstyr er af mange typer, du kan vælge de reservedele der skal passe til dit fitnessudstyr. Nogle gange har du brug for at skifte remmen på dine smartbands, beskyttere eller batterier. Til det mål kan du købe reservedele til fitnessenheder fra kendte mærker som Prince , Xiaomi , KSIX , Acme og Action Outdoor .

Ure

Uanset om du dyrker tennis eller følger en almindelig træningsplan, er ure blevet en vigtig del af vores daglige rutine. Smartwatches giver dig mulighed for at beregne varigheden af din søvn, kommer ofte med Bluetooth muligheder og tilbyder en række fordele til at overvåge din rutine. Smart ure kommer også med en afslappet og blød rem, der ubesværet kan bindes om håndleddet. Ure er de mest nyttige enheder for tennisspilleren, fordi de hjælper med at holde styr på spillets varighed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk