up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Briller tennis og padel

Briller tennis og padel

Find et bredt udvalg af Briller-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Briller

Mærker for Briller

Tips til valg af tennisbriller

tilbehør

Når du dyrker udendørs sport, hjælper solbriller med at beskytte dine øjne mod en række elementer såsom snavs, støv, regn, vind, skadelige UV stråler og insekter osv. De hjælper også med at forbedre klarheden og lysstyrken af synet. Men uanset hvor gode dine solbriller er, vil de ikke tjene dig længe uden ordentlig vedligeholdelse og pleje. En af de ting, du skal bruge for at sikre, at dine solbriller forbliver i form og i god stand, er at købe et etui/taske af god kvalitet.
Når du køber tilbehør til solbrilleetui , skal du sørge for, at det er lavet af materiale af god kvalitet. Sportsbrille etuier og covers fås i mange forskellige materialer, herunder kraftig plastik og aluminium, for at holde dine briller sikre. Disse etuier er normalt lavet af lette, bløde, halvfaste og hårde materialer. Nogle ekstra materialer bruges også til fremstilling af brilleetuier såsom sølv, metal og træ. Dernæst bør du også overveje dæmpningen og størrelsen af ærmet. De skal have polstrede stofforinger for at give ekstra beskyttelse til dine briller og linser, og størrelsen afhænger af størrelsen på dine briller.

Squash glas

Squash briller er slagfaste sportsbriller, der beskytter dine øjne mod skader. Selvom tekniske og sikkerhedsmæssige standarder kan variere fra land til land, er den grundlæggende idé, at de skal modstå kraftige påvirkninger uden at gå i stykker. Squash briller er lavet af polycarbonat linser, som anses for at være den bedste løsning.
Når du vælger squashbriller , skal du overveje, hvor godt de fungerer som slagfaste. Dernæst skal du også sikre dig, hvor meget de yder modstand mod tåge. Hvis du ikke kan se ordentligt, kan du ikke ramme bolden, hvilket vil påvirke din præstation. Du vil sikre dig, at de passer korrekt til dit hoved uden at ryste. Squash briller skal give stabilitet og komfort til spilleren gennem hele spillet.

Solbriller

Sportssolbriller bruges ikke længere kun til sport. Du kan finde det nyeste indenfor design, materialer og nuancer inden for sportssolbriller med avancerede tekniske funktioner og egenskaber. Der er dog et par ting, du skal huske på, når du handler efter sportssolbriller . Først skal du overveje linsens farve. Sportsentusiaster kan deltage i aktiviteter under forskellige forhold. For eksempel cyklister, langdistanceløbere, fiskere, golfspillere osv. de opererer under forskellige forhold og kræver derfor forskellige linser.
Dernæst skal linsematerialet vælges med omhu. Der er to hovedmuligheder såsom polycarbonat linser og glas linser. Glaslinser er klarere, mens polycarbonatlinser er ridsefaste. Dunlop , Prince , Rudy Project og Bolle er de mest anerkendte mærker, der tilbyder sportssolbriller.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk