up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Bassenger svømming

Bassenger svømming

Finn et bredt utvalg av Bassenger-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Bassenger

Merkevarer av Bassenger

Velge og installere et svømmebasseng over bakken

Air condition

Et klimaanlegg for et basseng refererer til et bassengkjølesystem som hjelper til med å regulere temperaturen på bassengvannet og holde det på et behagelig nivå. Den er designet for å kjøle ned bassengvannet i varmt vær eller i områder med høye omgivelsestemperaturer, og gir en mer behagelig svømmeopplevelse for brukerne.

Utstyr

Utstyret for å installere svømmebassenger over bakken inkluderer mange forskjellige ting. På markedet er utstyrssett tilgjengelig for installasjon av bassenger. De fleste settene vil inkludere den grunnleggende bassengkanten, basebanen, øverste hylle og stenger, foringen, pumpen og filteret og en stige.

Filtrering

For filtrering av svømmebassenget er verktøyene som brukes kjent som filtre. Et bassengfilter er en viktig komponent i et svømmebassengs sirkulasjonssystem som hjelper til med å fjerne urenheter og rusk fra vannet. Det spiller en avgjørende rolle for å opprettholde renheten og klarheten til bassengvannet. Den primære funksjonen til et bassengfilter er å fange opp og fange forurensninger som skitt, blader, insekter, oljer og andre partikler som kommer inn i bassenget. Det forhindrer disse urenhetene fra å sirkulere tilbake i bassenget, og sikrer at vannet forblir rent og trygt for svømming.

Oppblåsbare bassenger

Oppblåsbare bassenger er bærbare og midlertidige svømmebassenger som er laget av PVC eller andre slitesterke plastmaterialer. Disse bassengene er designet for å blåses opp med luft, og gir et raskt og praktisk alternativ for å skape et bassenglignende miljø i hagen eller uterommet. Oppblåsbare bassenger kommer i forskjellige størrelser, former og design, alt fra små plaskebassenger for barn til større bassenger som har plass til flere voksne. De har vanligvis luftkamre eller rom som må blåses opp ved hjelp av en luftpumpe. Når den er blåst opp, blir bassengveggene og gulvet stive, slik at det kan holde vann for svømming og lek. Disse bassengene er populære på grunn av deres rimelige priser, enkle oppsett og portabilitet. De kan enkelt tømmes og oppbevares når de ikke er i bruk, noe som gjør dem til et praktisk alternativ for de som ønsker en midlertidig bassengløsning eller har begrenset plass. Oppblåsbare bassenger er ofte et populært valg for familier med barn eller for de som ønsker å nyte en forfriskende svømmetur i bakgården uten kostnadene og varigheten av et basseng i bakken eller over bakken.

Stål basseng

Et stålbasseng refererer til en type svømmebassengkonstruksjon som bruker stålpaneler som den primære strukturelle komponenten. Stålbassenger er kjent for sin styrke, holdbarhet og lang levetid. De velges ofte som et alternativ til tradisjonelle betong eller glassfiberbassenger.
I et stålbasseng er veggene i bassenget konstruert med stålpaneler, vanligvis laget av galvanisert stål eller rustfritt stål. Disse panelene er designet for å motstå trykket som utøves av vannet i bassenget og gi strukturell støtte til bassengets generelle integritet.
En av fordelene med stålbassenger er deres allsidighet i design. Stålpanelene kan enkelt formes til forskjellige former, noe som gir mulighet for tilpasning og fleksibilitet i bassengdesign. I tillegg er stålbassenger relativt raske å installere sammenlignet med andre bassengtyper, siden panelene kan prefabrikkeres på stedet og deretter monteres på stedet.

Rørformede bassenger

Rørformede bassenger , også kjent som rammebassenger eller metallrammebassenger, er svømmebassenger over bakken konstruert med et rammeverk av metall eller PVC rør. Disse bassengene er populære for sin enkle installasjon og allsidighet. Rørformede bassenger består av en solid ramme laget av metall eller PVC rør som er koblet sammen for å danne bassengets omkrets. Rørene holdes vanligvis sammen ved hjelp av koblinger eller skjøter, og skaper en stabil og holdbar struktur. Bassengveggene festes deretter til rammen, vanligvis laget av slitesterkt PVC eller forsterkede stoffmaterialer.
Disse bassengene kommer i forskjellige former og størrelser, inkludert runde, rektangulære og ovale, og passer til forskjellige preferanser og tilgjengelig plass. De er også tilgjengelige i forskjellige høyder, noe som gir mulighet for forskjellige vanndybder. En av de viktigste fordelene med rørformede bassenger er deres enkle installasjonsprosess. De kan settes opp uten behov for omfattende graving eller komplisert byggearbeid.

Mer om bassenger:

Jo mer om bassenger inkluderer tilbehør og deler, rengjøring, møbler, beskyttere og deksler. Du kan kjøpe alle disse nødvendighetene for å installere bassenget over bakken fra merker som Speedo , Intex , Gre , Aktive , Zoggs , Bestway , og Head Swimming .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk