Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pooler

Pooler simning

Hitta ett brett utbud av Pooler-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Pooler

Märken i Pooler

Välja och installera en pool ovan jord

Luftkonditionering

Ett luftkonditioneringssystem för en pool avser ett poolkylsystem som hjälper till att reglera temperaturen på poolvattnet och hålla det på en behaglig nivå. Den är designad för att kyla ner poolvattnet under varmt väder eller i områden med höga omgivningstemperaturer, vilket ger en mer njutbar simupplevelse för användarna.

Utrustning

Utrustningen för att installera ovanjordspooler innehåller många olika saker. På marknaden finns utrustningssatser för installation av pooler. De flesta kit kommer att innehålla den grundläggande poolkanten, basbanan, översta hyllan och stänger, fodret, pumpen och filtret och en stege.

Filtrering

För filtrering av poolen kallas de verktyg som används som filter. Ett poolfilter är en viktig komponent i en pools cirkulationssystem som hjälper till att avlägsna föroreningar och skräp från vattnet. Det spelar en avgörande roll för att upprätthålla renheten och klarheten i poolvattnet. Den primära funktionen för ett poolfilter är att fånga upp och fånga föroreningar som smuts, löv, insekter, oljor och andra partiklar som kommer in i poolen. Det förhindrar dessa föroreningar från att cirkulera tillbaka till poolen, vilket säkerställer att vattnet förblir rent och säkert för simning.

Uppblåsbara pooler

Uppblåsbara pooler är portabla och tillfälliga pooler som är gjorda av PVC eller andra hållbara plastmaterial. Dessa pooler är designade för att blåsas upp med luft, vilket ger ett snabbt och bekvämt alternativ för att skapa en poolliknande miljö på din bakgård eller utomhus. Uppblåsbara pooler finns i olika storlekar, former och utföranden, allt från små plaskdamm för barn till större pooler som rymmer flera vuxna. De har vanligtvis luftkammare eller fack som måste blåsas upp med en luftpump. När poolen väl är uppblåst blir väggarna och golvet stela, vilket gör att det kan hålla vatten för simning och lek. Dessa pooler är populära på grund av deras överkomliga priser, enkla installation och portabilitet. De kan lätt tömmas och förvaras när de inte används, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för dem som vill ha en tillfällig poollösning eller har begränsat utrymme. Uppblåsbara pooler är ofta ett populärt val för familjer med barn eller för dem som vill njuta av ett uppfriskande dopp i sin bakgård utan kostnaden och varaktigheten av en pool i marken eller ovan jord.

Stålpool

En stålpool hänvisar till en typ av poolkonstruktion som använder stålpaneler som den primära strukturella komponenten. Stålpooler är kända för sin styrka, hållbarhet och livslängd. De väljs ofta som ett alternativ till traditionella betong eller glasfiberpooler.
I en stålpool är poolens väggar konstruerade med stålpaneler, vanligtvis gjorda av galvaniserat stål eller rostfritt stål. Dessa paneler är designade för att motstå trycket som utövas av vattnet i poolen och ge strukturellt stöd till poolens övergripande integritet.
En av fördelarna med stålpooler är deras mångsidighet i design. Stålpanelerna kan enkelt formas till olika former, vilket möjliggör anpassning och flexibilitet i pooldesign. Dessutom är stålpooler relativt snabba att installera jämfört med andra pooltyper, eftersom panelerna kan prefabriceras utanför anläggningen och sedan monteras på plats.

Rörformade pooler

Rörformade pooler , även kända som rampooler eller metallramspooler, är pooler ovan jord konstruerade med ett ramverk av metall eller PVC rör. Dessa pooler är populära för sin enkla installation och mångsidighet. Rörformade pooler består av en robust ram gjord av metall eller PVC rör som är anslutna för att bilda poolens omkrets. Rören hålls vanligtvis samman med kopplingar eller skarvar, vilket skapar en stabil och hållbar struktur. Poolväggarna fästs sedan på ramen, vanligtvis gjorda av slitstark PVC eller förstärkta tygmaterial.
Dessa pooler finns i olika former och storlekar, inklusive runda, rektangulära och ovala, för att tillgodose olika preferenser och tillgängligt utrymme. De finns också i olika höjder, vilket möjliggör olika vattendjup. En av de viktigaste fördelarna med rörformade pooler är deras enkla installationsprocess. De kan sättas upp utan behov av omfattande schaktning eller komplexa byggnadsarbeten.

Mer om pooler:

Mer om pooler inkluderar tillbehör och delar, rengöring, möbler, skydd och överdrag. Du kan köpa alla dessa nödvändigheter för att installera poolen ovan jord från märken som Speedo , Intex , Gre , Aktive , Zoggs , Bestway , och Head Swimming .