Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Merchandising

Merchandising simning

Hitta ett brett utbud av Merchandising-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Merchandising

Märken i Merchandising

Idéer på presenter till simmare

Muggar

Muggarna är ett av de bästa alternativen om du vill ge en present till någon som älskar att simma. Muggarna används för att dricka många vätskor som mjölk, te och kaffe. Om en simmare är en te eller kaffeälskare kan du välja det som en present till honom och göra honom glad. Det finns många olika material för muggarna som keramik eller glas. Du kan köpa muggar från Turbo , Zoggs , Kruskis och Madwave .
Keramik är ett vanligt urval för muggar eftersom det håller värmen och är mer miljövänligt än andra material. När de motsvarar andra material är keramik billigare, bekvämare och har större kapacitet.

Leksaker

Om simmaren är ett barn som du funderar på att välja en present till är leksaker det bästa alternativet. Leksakerna relaterade till simning är en bra idé som present. Leksakerna för barn som gillar att simma är till exempel skumnudlar, flöten och figurer av havsdjur.
Leksaker och vattenpolobollar för barn kan lägga till ett element av nöje och spänning till simaktiviteter. Oavsett om ditt barn lär sig simma eller redan tycker om vattnet, kan dessa leksaker förbättra deras upplevelse och hjälpa till att utveckla viktiga simkunskaper.
leksaker och vattenbollar och uppmuntra barn att delta i aktiv lek medan de är i vattnet. De kan njuta av att kasta, fånga och passa bollen, vilket hjälper till att förbättra deras hand öga koordination, motorik och övergripande fysisk kondition.
Att leka med leksaker och vattenbollar kan hjälpa barn att bygga upp vattenförtroende. När de interagerar med leksakerna blir de mer bekväma i vattnet och utvecklar en starkare känsla av balans och kontroll. Leksaker och vattenbollar tillför ett element av spänning och njutning till simpass. De gör simningen mer engagerande och underhållande för barn, motiverar dem att tillbringa mer tid i vattnet och utveckla en livslång kärlek till simning.
När du väljer leksaker och vattenbollar , prioritera säkerheten. Välj leksaker som är speciellt utformade för vattenanvändning och gjorda av giftfria material. Se till att de är åldersanpassade och inte utgör någon kvävningsrisk.

Smycke

Välj smycken gjorda av material som är resistenta mot vattenskador, såsom rostfritt stål, titan eller silikon. Dessa material är hållbara, korrosionsbeständiga och tål exponering för vatten, klor och saltvatten. Leta efter smycken som uttryckligen är märkta som vattentäta eller vattentäta. Dessa bitar är designade för att hantera konstant exponering för vatten och bibehålla sin integritet även under kraftig simning eller vattensporter. Välj smycken med säkra spännen eller stängningar för att förhindra oavsiktlig förlust när du simmar. Magnetiska eller låsande spännen är utmärkta alternativ eftersom de ger extra säkerhet och sinnesfrid.
Välj smycken som är lätta att rengöra och underhålla. Leta efter bitar som lätt kan sköljas med färskvatten efter simning för att ta bort eventuella rester eller kemikalier. Smycken för simälskare kan vara en förlängning av personlig stil och individualitet. Leta efter föremål som återspeglar dina preferenser, till exempel nautiska motiv, vattenmotiv eller symboler som resonerar med din kärlek till vattensporter. Uttryck din passion för simning genom ditt val av smycken.