up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Väskor simning

Väskor simning

Hitta ett brett utbud av Väskor-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor

Märken i Väskor

Typer av väskor för simning

Ryggsäckar

En simryggsäck är en specialiserad ryggsäck designad för simmare och vattensportsentusiaster. Den är speciellt utformad för att bära och transportera simutrustning, utrustning och personliga tillhörigheter till och från poolen, stranden eller andra vattenaktiviteter. Simryggsäckar är vanligtvis gjorda av vattentäta eller vattentäta material som nylon eller polyester. Detta hjälper till att skydda innehållet i ryggsäcken från vattenskador, oavsett om det är från blöta badkläder, stänk eller exponering för väder och vind.
Simryggsäckar har ofta flera fack, fickor och organisatörer för att hålla ordning på simutrustning och personliga föremål. Dessa fack kan innehålla avsedda fickor för skyddsglasögon, badmössor, vattenflaskor, handdukar och andra nödvändigheter. Att separera våta och torra fack är också vanligt för att hålla våta föremål åtskilda från torra.

Torra lådor

Torrlådorna är behållare som används för att hålla viktiga förråd borta från vatten. När du simmar finns det stor risk att du blir våt med vatten för dina nödvändigheter. Många utomhussimmare använder torra lådor för att hålla sina förnödenheter torra och skyddade från vatten eftersom vatten lätt kan skada många viktiga prylar och förnödenheter.

Torra säckar

Torrsäckar är specialiserade påsar eller säckar utformade för att hålla innehållet i dem torrt även när de utsätts för vatten eller andra våta förhållanden. De används ofta i utomhusaktiviteter som camping, vandring, kajakpaddling, båtliv och andra vattensporter. Torrsäckar är vanligtvis gjorda av vattentäta eller vattenbeständiga material som nylon, polyester eller vinyl. Dessa material skapar en barriär som hindrar vatten från att komma in i påsen, vilket håller innehållet torrt även i våta miljöer. De har ofta ett rullstängningssystem. Roll top förslutningen skapar en vattentät försegling som förhindrar att vatten sipprar in i påsen.

Fenpåsar

De påsar som används för att förvara simfenorna i dem kallas fenpåsar . Dessa väskor är gjorda av slitstarkt material och fodrade med ett skyddande hölje så att de kan skydda dina fenor från eventuella skador när du reser från en plats till en annan. Fenpåsarna finns i olika storlekar beroende på storleken på simfenorna. Märkena som erbjuder fenpåsarna är Aktive , Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , och Cressi .

Kuggväskor

Väskorna som används för att förvara simutrustningen i dem kallas väskorna. Kuggväskor kan också användas för att hålla annan vattenrelaterad utrustning, såsom vattenpolotillbehör och även vattenaerobiskt material. Simutrustningen används för att hålla undan från andra simtillbehör, så simmare använde väskorna för att hålla sina redskap åtskilda och säkra.

Mer om väskor:

Mer om väskor inkluderar strandväskor, gymsäckar, necessärer och stadsväskor. Strandväskorna används för att förvara stranden väsentliga i dem. Gymsäckarna används för att förvara gymtillbehören i dem. Necessärerna används för att förvara tandborstpasta och tvål i dem. Urban väskor används också för att förvara saker när du vill resa från en plats till en annan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga