up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Simutrustning

Simutrustning

Hitta ett brett utbud av Simutrustning-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Utrustning

Märken i Utrustning

Hur väljer man simutrustning?

Glasögon

Skyddsglasögon för dykning spelar en viktig roll vid simning. Dessa glasögon skyddar dina ögon från irritation. Det hjälper dykarna att se bra när de är nedsänkta. Att se bättre nedsänkt tillåter dykare att vara medvetna om sin omgivning. Det gör också att dykarens ögon känns bekväma och skyddade under vattnet. Att bära dessa dykglasögon förhindrar alla skador på dina ögon.

Masker

Helmasker för simning är säkra och bekväma för snorklingsutflykter. En mask för simning, även känd som en simmask eller simglasögon , är en skyddsglasögon designad för att bäras när du simmar eller deltar i vattenaktiviteter. Det används främst för att förbättra synen under vatten, skydda ögonen från vatten och klor och förbättra den allmänna simupplevelsen. Maskens rem kan modifieras för att passa dykarens huvud.

Näsklämmor

Simmarens näsklämmor används för att hålla kvar vatten ur näsan på utsidan där det finns lätt vattenstress. När en fridykare går ner djupare ökar vattentrycket. Vid cirka tio meter är vattenkraften dubbel till atmosfärens stress vid havsnivån, och stiger med ytterligare djup. Dykarna måste vara kapabla att effektivt dra nosklämmorna.

Badmössor

En badmössa är en åtsittande huvudbonad designad för att bäras av simmare. Den är gjord av ett stretchigt, vattentätt material, vanligtvis latex eller silikon. Badmössor tjänar olika syften, inklusive:

För att skydda håret från klor, saltvatten och andra kemikalier i poolen eller öppet vatten. Det skapar en barriär mellan håret och vattnet, vilket minskar den potentiella skadan som orsakas av långvarig exponering för dessa element.
Att bära en badmössa kan bidra till att förbättra hydrodynamiken i vattnet genom att minska motståndet. Den släta ytan på locket gör att vattnet lättare kan flöda runt huvudet, vilket ökar hastigheten och effektiviteten.
Badmössor används ofta i offentliga pooler och tävlingssim för att upprätthålla hygienstandarder. Kepsar hjälper till att hålla håret inneslutet och minimerar utsläppet av löst hår i vattnet, vilket kan täppa till filter och påverka vattenkvaliteten.

Öronproppar för simning

Simöronproppar är enheter utformade för att skydda öronen från vatten när du simmar eller deltar i vattenaktiviteter. De är små, vanligtvis gjorda av silikon eller andra vattentäta material, och passar väl in i hörselgången. Simöronproppar har flera syften:

Den primära funktionen för simöronproppar är att förhindra att vatten kommer in i hörselgången. De skapar en tätning som hjälper till att hålla öronen torra, vilket minskar risken för öroninfektioner.
Simöronproppar kan hjälpa till att utjämna trycket inuti örat under aktiviteter som dykning eller simning på större djup. De hjälper till att upprätthålla balansen och förhindrar obehag eller potentiell skada orsakad av tryckförändringar. Öronproppar kan hjälpa till att minska påverkan av höga eller störande ljud i simmiljöer, som trånga pooler eller högljudda vattenaktiviteter.

Mer om simutrustning:

Tillbehör, handdukar och anti im är de väsentliga delarna av simutrustning. Du kan köpa dessa simutrustningstillbehör från dessa märken: Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , och Cressi . Handdukarna är bärbara och särskilt vattenabsorberande, vilket gör att dykarna kan torka av snabbt. Dessa jackor är en anpassningsbar del av termisk kit, för dykare. Dessa neoprenbyxor för dykning är gjorda av ogenomträngligt material.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga