Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Svømmeutstyr

Svømmeutstyr

Finn et bredt utvalg av Svømmeutstyr-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Utstyr

Merkevarer av Utstyr

Hvordan velge svømmeutstyr?

Beskyttelsesbriller

Dykkebriller spiller en viktig rolle i svømming. Disse brillene beskytter øynene dine mot irritasjon. Det hjelper dykkerne å se godt når de er nedsenket. Å se bedre nedsenket tillater dykkere å være klar over omgivelsene sine. Det får også dykkernes øyne til å føles komfortable og beskyttet under vann. Ved å bruke disse dykkerbrillene unngår du skader på øynene.

Masker

Helmasker for svømming er sikre og praktiske for snorkleutflukter. En maske for svømming, også kjent som en svømmemaske eller svømmebriller , er en vernebrille som er designet for å brukes mens du svømmer eller deltar i vannaktiviteter. Den brukes først og fremst til å forbedre synet under vann, beskytte øynene mot vann og klor og forbedre den generelle svømmeopplevelsen. Stroppen på masken kan modifiseres for å passe til dykkerens hode.

Neseklips

Svømmerens neseklemmer brukes til å holde vann ut av nesen på utsiden der det er lett vannbelastning. Når en fridykker går dypere ned, øker vanntrykket. På rundt ti meter er vannkraften dobbel til atmosfærespenningen ved havnivå, og stiger med ytterligere dybde. Dykkerne må være i stand til effektivt å dra neseklemmene.

Badehetter

En badehette er et tettsittende hodeplagg designet for å bæres av svømmere. Den er laget av et elastisk, vanntett materiale, typisk lateks eller silikon. Badehetter tjener forskjellige formål, inkludert:

For å beskytte håret mot klor, saltvann og andre kjemikalier i bassenget eller åpent vann. Det skaper en barriere mellom håret og vannet, og reduserer den potensielle skaden forårsaket av langvarig eksponering for disse elementene.
Å bruke badehette kan bidra til å forbedre hydrodynamikken i vannet ved å redusere luftmotstand. Den glatte overflaten på hetten lar vannet strømme lettere rundt hodet, noe som øker hastigheten og effektiviteten.
Badehetter brukes ofte i offentlige bassenger og konkurransesvømming for å opprettholde hygienestandarder. Caps hjelper til med å holde håret innesluttet og minimerer utskillelsen av løst hår i vannet, noe som kan tette filtrene og påvirke vannkvaliteten.

Svømmeørepropper

Svømmeørepropper er enheter designet for å beskytte ørene mot vann mens du svømmer eller deltar i vannaktiviteter. De er små, vanligvis laget av silikon eller andre vanntette materialer, og passer godt inn i øregangen. Svømmeørepropper tjener flere formål:

Hovedfunksjonen til svømmeørepropper er å forhindre at vann kommer inn i øregangen. De skaper en forsegling som bidrar til å holde ørene tørre, og reduserer risikoen for ørebetennelse.
Svømmeørepropper kan hjelpe til med å utjevne trykket inne i øret under aktiviteter som dykking eller svømming på større dybder. De bidrar til å opprettholde balansen og forhindrer ubehag eller potensiell skade forårsaket av trykkendringer. Ørepropper kan bidra til å redusere virkningen av høye eller forstyrrende lyder i svømmemiljøer, for eksempel overfylte bassenger eller høye vannaktiviteter.

Mer om svømmeutstyr:

Tilbehør, håndklær og antidugg er de essensielle delene av svømmeutstyr. Du kan kjøpe dette tilbehøret til svømmeutstyr fra disse merkene: Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , og Cressi . Håndklærne er bærbare og spesielt vannabsorberende, slik at dykkerne kan tørke av raskt. Disse jakkene er et tilpassbart termisk sett for dykkere. Disse neoprenbuksene for dykking er laget av ugjennomtrengelig materiale.