Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Zoggs

Zoggs
Information för Zoggs
Zoggs är ett välkänt märke inom världen av simning. Företaget grundades i Australien 1992 och har sedan dess blivit en ledande global simkläder och simaccessoarer-märke. Zoggs är känt för att producera högkvalitativa simkläder, simglasögon och andra simutrustning som passar både professionella simmare, rekreationssimmare och nybörjare. Zoggs har ett brett utbud av simkläder för både män och kvinnor, inklusive baddräkter, shorts, jammers och bikinis. Märkets simkläder är designade för att ge maximal komfort, hållbarhet och stöd för simmare på alla nivåer.
Zoggs använder högkvalitativa material som klorresistenta tyger, perfekt för simmare som simmar ofta, och UPF 50+-solskyddstyg, idealiskt för simmare utomhus. Zoggs är också känt för sitt breda utbud av simglasögon. Märkets simglasögon är designade för att sitta bekvämt och säkert på ansiktet och ge klar sikt under vatten.
Zoggs simglasögon finns i olika former, storlekar och färger, som passar simmare i alla åldrar och med olika nivåer av kunskap. Förutom simkläder och simglasögon producerar Zoggs även andra simaccessoarer som simmössor, kikare, dragbojar och paddlar. Dessa accessoarer hjälper simmare att förbättra sin teknik, hastighet och uthållighet. Zoggs har ett fast engagemang för hållbarhet och etiska tillverkningsmetoder. Zoggs är ett ikoniskt märke världen över för de som är passionerade om simning.

Zoggs är ett berömt märke för simkläder.

Zoggs simglasögon är gjorda med högkvalitativa material och har olika linsalternativ, inklusive spegel, tonade och polariserade linser. Zoggs simglasögon finns i flera stilar och storlekar för att passa olika ansiktsformer och simmärken. Vissa viktiga funktioner för Zoggs simglasögon inkluderar anti-fog-teknik, UV-skydd och justerbara remmar för en säker och bekväm passform.
Zoggs simkollektion inkluderar badkläder, simshorts, simtrunks, simmössor och simglasögon. Zoggs erbjuder även ett utbud av simkläder för simning i pooler, öppet vatten simning och triathlon-evenemang. Deras simkläder finns i olika stilar, färger och storlekar för att passa olika preferenser och behov. Zoggs simaccessoarer hjälper simmare att förbättra sin teknik, prestanda och komfort i vattnet. Zoggs badkläder är designade för att ge simmare en bekväm, stödjande och högpresterande simupplevelse. De är gjorda av högkvalitativa material som är designade för att hålla länge och erbjuda utmärkt klorresistens.
Zoggs simglasögon är designade för att ge simmare klar sikt, komfort och hållbarhet under deras simpass. De finns i olika storlekar för att passa olika preferenser och behov. Zoggs anti-fog-produkter inkluderar Fogbuster, CLT Curved Lens Technology och Hydro Lens Technology. Zoggs anti-fog-teknik är designad för att ge simmare klar sikt och en bekväm simupplevelse. Det är långvarigt, lätt att applicera och finns i olika Zoggs simglasögon och simmasker.