Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Leisis

Om Leisis
"Leisis er et anerkjent merke som designer og tilbyr høykvalitets svømmeutstyr og produkter. Selskapet tilbyr et mangfold av fargerikt svømmeutstyr, inkludert badehetter, flytematter, svømmebriller, masker og ulike former for svømmebassenger. Leisis er dedikert til å tilby svømmeentusiaster et utvalg av utstyr som sikrer en trygg, morsom og komfortabel svømmeopplevelse. Hos Leisis fokuserer vi hovedsakelig på tre områder: kvalitet, innovasjon og funksjonalitet av produktene vi tilbyr!
Leisis står som et fremtredende og pålitelig merke i verden av akvatiske tilbehør, og tilbyr et mangfold av produkter designet for å forbedre svømmeopplevelsen for entusiaster i alle aldre. Kjent for sitt fokus på kvalitet og innovasjon har Leisis blitt synonymt med pålitelighet innenfor akvatisk utstyr.
Leisis svømmebriller er et bevis på merkets dedikasjon til å skape produkter som prioriterer både ytelse og komfort. Laget med presisjon og avansert teknologi, gir disse brillene svømmere klar sikt og en sikker passform, noe som gjør dem til en essensiell følgesvenn.
Utover individuelt svømmeutstyr har Leisis gjort et stort inntrykk på markedet med sitt spennende utvalg av bassengspill, som tilfører en element av moro og spenning til akvatiske omgivelser. Fra vannpolosett til flytende ringkastespill, er Leisis bassengspill laget med holdbarhet og underholdning i tankene, og forvandler ethvert basseng til et livlig rekreasjonsområde.

Vi forstår viktigheten av svømmetrening, og derfor tilbyr Leisis et omfattende utvalg av produkter som er skreddersydd for å hjelpe svømmere med å forbedre ferdighetene sine. Svømmebrett, et essensielt verktøy i svømmetrening, er designet for å gi optimal flyteevne og støtte, og muliggjør effektive og fokuserte treningsøkter. Bassengnudler, en annen nødvendighet i svømmetrening, finnes i ulike farger og størrelser, og tilpasser seg svømmere på alle nivåer.
Sikkerhet er viktig, spesielt for de som er nye i vannet, og Leisis adresserer denne bekymringen med sine skumarmbånd. Disse armringene tilbyr flyteevne samtidig som de gir en behagelig og trygg passform, og gir svømmere selvtillit mens de lærer å navigere i vannet.
For de som søker avslapning, tilbyr Leisis flytende matter en perfekt løsning. Disse mattene er designet for komfort og holdbarhet, og gir et behagelig sted å flyte på vannets overflate."