Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell svømming

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Hva hjelper ømme muskler etter svømming?

Artikulære beskyttere

Fordelen med leddbeskyttere er bekreftet å være tilstrekkelig for å avsløre såre muskler og kan hjelpe til med å lindre smerte, hevelse og trykk i musklene under sport eller fysisk aktivitet. Leddbeskytterne brukes av idrettsutøvere på knærne for å holde dem dekket mot skade ved fall eller slag. Leddbeskytterne brukes til å begrense brudd og skader.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer , også kjent som enheter for elektrisk muskelstimulering EMS, er enheter som bruker elektriske impulser for å stimulere muskelsammentrekninger. De er designet for å hjelpe til med muskeltrening, restitusjon, rehabilitering og fysioterapi. Elektrostimulatorer fungerer ved å sende elektriske pulser gjennom elektroder plassert på huden, som deretter aktiverer de underliggende musklene. De elektriske impulsene generert av elektrostimulatorer etterligner de naturlige elektriske signalene som produseres av sentralnervesystemet for å aktivere muskelfibre. Ved å stimulere musklene kan elektrostimulering bidra til å forbedre muskelstyrke, utholdenhet og tone. Det kan også hjelpe til med å redusere muskelsår og fremme blodsirkulasjonen, og hjelpe til med muskelgjenoppretting etter intense treningsøkter eller skader.

Førstehjelp

Førstehjelp inneholder vanligvis en rekke nødvendigheter som vil hjelpe til med å behandle riper, urenheter og skader, som forstuinger og kutt. Et førstehjelpssett er en samling av medisinsk utstyr og utstyr som brukes til å gi førstehjelpsbehandling i tilfelle en skade, sykdom eller nødsituasjon. Den er designet for å være lett tilgjengelig og inneholder en rekke viktige elementer for å håndtere vanlige skader eller medisinske tilstander. Innholdet i et førstehjelpssett kan variere avhengig av tiltenkt bruk, men det er noen grunnleggende elementer som vanligvis finnes i de fleste sett.

Smarte vekter

Kroppsarrangementsmålene omfatter kroppsfett, muskelmasse, proteinoverflod og hjertefrekvens. Med tiden kan brukeren merke, spesielt, effekten av vekttap eller velværeprogrammet. En smart vekt, også kjent som en tilkoblet eller digital vekt, er en type vekt som bruker avansert teknologi for å gi ekstra funksjonalitet utover bare å måle kroppsvekt. Den er designet for å koble til smarttelefoner, nettbrett eller andre enheter via Bluetooth eller Wi Fi, slik at brukere kan spore og analysere vekten og andre kroppssammensetningsmålinger. Disse vektene bruker vanligvis teknologi for bioelektrisk impedansanalyse BIA for å måle ikke bare vekt, men også andre kroppssammensetningsmålinger som kroppsfettprosent, muskelmasse, bentetthet, vannvekt og mer.

Selvmassasje og pressoterapi

Selvmassasje og pressoterapi er to teknikker som brukes til terapeutiske formål, spesielt innen muskelavslapping, smertelindring og sirkulasjonsforbedring.
Selvmassasje, som navnet antyder, innebærer å bruke hender, fingre eller spesifikke verktøy for å påføre press og manipulere mykt vev i ulike deler av kroppen. Selvmassasjeteknikker kan målrettes mot spesifikke områder med spenning, sårhet eller ubehag, for eksempel nakke, skuldre, rygg, armer eller ben. Trykket som påføres under selvmassasje kan bidra til å lindre muskelspenninger, øke blodstrømmen og lindre stress. Ulike teknikker som elting, sirkulære bevegelser eller milde strøk kan brukes avhengig av ønsket effekt.
Pressoterapi , også kjent som pneumatisk kompresjonsterapi, er en behandling som involverer påføring av kontrollert trykk på lemmer eller spesifikke kroppsdeler ved hjelp av spesialiserte enheter. Disse enhetene består vanligvis av oppblåsbare kammer eller hylser som er viklet rundt området som skal behandles. Kamrene blåses opp og tømmes sekvensielt, og skaper en skånsom masserende effekt som stimulerer blod og lymfesirkulasjonen.

Mer om restitusjon og omsorg:

Mer om restitusjon og pleie inkluderer taping, personlig pleie, sportskremer, ruller og massasjeballer . Du kan kjøpe alle disse gjenopprettings og pleieproduktene fra Zone3 , Turbo , Sailfish , Garmin , Softee og Madwave .