Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Buddyswim

Om Buddyswim
"Buddyswim er et fremragende merkenavn innen svømmebransjen. Bedriften designer og utvikler høykvalitets tørre bager som lar deg svømme hardere og samtidig være trygg. For å unngå tap av verdisaker, tilbyr merket oppblåsbare tørre bager der du kan oppbevare alle dine nødvendige tilbehør. Bedriften produserer lyse oransje luftputer som er synlige selv på lange avstander. For å nyte dine svømmeopplevelser, må du ikke glemme å skaffe deg de førsteklasses Buddyswim tørre bagene.
Buddyswim er et livsstilsmerke som inkarnerer ånden av eventyr, lidenskapen for vann og gleden ved utforskning. Basert på ideen om at alle fortjener sjansen til å utforske havet, er Buddyswim din betrodde følgesvenn for vannbaserte eventyr.
Merket er dedikert til å lage høykvalitets badetøy og tilbehør som ikke bare forbedrer din stil, men også forbedrer dine vannbaserte eventyr. Fra elegante og stilige badedrakter for alle kroppsformer til kreative utstyr som forbedrer sikkerhet og moro, har Buddyswim alt du trenger.

Buddyswim kolleksjon

Buddyswim ryggsekker er laget av høykvalitets, vanntette eller vannavstøtende stoffer, som sikrer at eiendelene dine forblir tørre selv i våte situasjoner. Med flere rom og lommer, tilbyr ryggsekkene deres gode oppbevaringsplasser for alt du trenger, fra håndklær og klær til snacks og elektronikk. Den unike designen og de elastiske stroppene gir komfort og støtte under lange turer til favoritt svømmeområdene dine eller når du tar med deg utstyret til stranden.
Buddyswim t-skjorter er laget av myke, pustende materialer som gir en behagelig passform, enten du er på stranden, ved bassenget eller bare nyter en dag ute. Buddyswim tilbyr et bredt utvalg av enestående, vanninspirerte design som feirer skjønnheten og undrene i havet, innsjøene og elvene.
Buddyswim svømmeutstyr er laget for høy funksjonalitet, beskyttelse og komfort. Alt Buddyswim svømmeutstyr er laget med fokus på overlegen kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet.
Buddyswim treningspaddler er et nyttig verktøy for svømmere som ønsker å forbedre sin svømmeteknikk, øvre kroppsstyrke og generelle funksjonalitet i vannet.
Buddyswim treningsflåter gir oppdriftsstøtte, slik at svømmere kan fokusere på ulike aspekter av sin svømmeteknikk uten å bekymre seg for å holde seg flytende.
Buddyswim sokker og sko gir et beskyttende lag for føttene dine, og beskytter mot potensielle farer som steiner, skjell eller ujevne underlag under vann."