Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Aquasphere

Aquasphere
Om Aquasphere
Aquasphere er et anerkjent merke som er dedikert til å levere toppkvalitets akvatiske utstyr for svømmere, dykkere og vannsportentusiaster. Med urokkelig engasjement for innovasjon har Aquasphere etablert seg som et ledende merke innen akvatiske industrien. Uansett om du er en profesjonell idrettsutøver eller en fritids svømmer, tilbyr Aquasphere et omfattende utvalg av produkter som er utformet for å forbedre ytelsen og maksimere vannopplevelsen. Aquaspheres reise begynte i 1998 i Italia.
Aquasphere gikk ut på en mission om å skape produkter som ville presse grensene for ytelse, komfort og sikkerhet. Aquasphere er et merke som kontinuerlig presser grensene for akvatisk utstyr. Med en rik historie av innovasjon og et engasjement for ytelse, gir Aquasphere svømmere, dykkere og vannsportentusiaster de verktøyene de trenger for å frigjøre sitt vannpotensial og nyte en overlegen akvatisk opplevelse.

Aquasphere tilbyr det beste vannutstyret.

Aquasphere briller er berømte for sin optiske presisjon og komfort. Designet med avanserte teknologier, gir disse brillene en utmerket klarhet under vann, slik at svømmere kan se med uovertruffen visjon. De er konstruert med holdbare materialer, noe som sikrer langvarig ytelse og en behagelig passform. Aquasphere briller finnes i et utvalg av stiler, inkludert speilbelagte linser for lyse miljøer, mørklagte linser for utendørssvømming og klare linser for lite lys. Aquasphere svømmebriller er spesielt laget for konkurransesvømmere som søker det ultimate forspranget.
Aquasphere fenor er designet for å forsterke propulsjon og optimalisere benstyrken i vannet. Bygget med høykvalitetsmaterialer og innovative svømmebladdesign, gir disse fenene svømmere økt kraft og hastighet samtidig som muskelutmattelse reduseres. Aquasphere våtdrakter er utformet for å gi utmerket isolasjon og flyteevne i åpent vann. Designet med strategisk plasserte neoprene paneler, balanserer disse våtdraktene fleksibilitet og flyteevne, slik at svømmere kan opprettholde en effektiv kroppsstilling i vannet. Med avansert termisk beskyttelse og en behagelig passform, er Aquasphere våtdrakter det foretrukne valget for triatleter, åpne-vann-svømmere og dykkere.
Aquasphere svømmebriller kombinerer egenskapene til briller og masker for å tilby svømmere en uovertruffen undervannsopplevelse. Disse maskene gir en panoramisk synsfelt, slik at svømmere kan utforske vannet med klarhet og selvtillit. Aquasphere badetøy kombinerer stil og funksjonalitet, og tilbyr et stort utvalg av badedrakter for menn, kvinner og barn. Badetøyet er designet for å forbedre ytelsen og gi svømmere optimal vannkomfort. Aquasphere Aquaspin er et revolusjonerende akvatisk treningsutstyr som kombinerer fordelene med spinning med motstanden i vann. Dette innovative treningssystemet tilbyr et lav-belastning, høy-intensitets treningsprogram som engasjerer flere muskelgrupper og forbedrer kardiovaskulær utholdenhet. Aquasphere Aquaspin er ideelt for treningsentusiaster som ønsker å utfordre seg selv i vannet.