Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

TYR

TYR
Om TYR
TYR er et berømt badetøysmerke som har vært i forkant av innovasjon i bransjen i over tre tiår. Med en forpliktelse til å gi svømmere høykvalitetsprodukter som forbedrer ytelse, holdbarhet og stil, har TYR blitt et betrodd navn blant idrettsutøvere og rekreasjonssvømmere. Merkets brede spekter av badetøy og tilbehør dekker behovene til personer på alle ferdighetsnivåer, noe som gjør TYR til et førstevalg for konkurransesvømmere, fitnessentusiaster og strandgjengere over hele verden.
Merket fokuserte opprinnelig på å skape tilpassede våtdrakter og badetøy for triatleter. Gjennom årene har TYR stadig presset grenser, og introdusert kantete teknologier og design som redefinerer badetøysstandarder. TYR har etablert seg som leder innen badetøysindustrien, ved å kombinere ytelsesdrevne design med stil og holdbarhet. Fra badedrakter til svømmebriller, neseklemmer til snorkel og bikinier til briefs, tilbyr TYR et komplett utvalg av produkter som dekker svømmerens behov på alle nivåer. Med sin pågående forpliktelse til innovasjon, fortsetter TYR å revolusjonere måten svømmere opplever vannet.

TYR revolusjonerer badetøy for ytelse og stil

TYR badedrakter er designet med presisjon for å gi optimal ytelse og komfort i vannet. Disse badedraktene er håndlaget av høykvalitetsmaterialer som tilbyr utmerket klorbestandighet. TYR badedrakter kommer i et bredt utvalg av stiler, inkludert ett-dekks badedrakter, tankinis og jammers, som dekker behovene til både konkurransesvømmere og avslappede strandgjengere. Merket tilbyr også et stilig utvalg av TYR bikinier og briefs for de som foretrekker en fashionable look uten å ofre på ytelsen. Disse badetøysalternativene er laget av holdbare stoffer som tilbyr utmerket støtte og frihet av bevegelse. Med forskjellige design, farger og mønstre å velge mellom, gir TYR briefs og bikinier svømmere et allsidig og fashionable valg for basseng- eller strandaktiviteter.
TYR svømmebriller er laget for å tilby overlegen synlighet og en komfortabel passform. Med funksjoner som antifog-linser, UV-beskyttelse og justerbare stropper, sikrer TYR svømmebriller klart syn og redusert vannmotstand. TYR neseklemmer gir svømmere en effektiv måte å holde vannet borte fra nesen, slik at de kan fokusere på stilen og teknikken sin. Laget av holdbare materialer, som silikon, er disse neseklippene behagelig å ha på og sitter godt fast under svømmeøktene.
TYR svømmeørepropper er designet for å beskytte ørene mot vann. Disse øreproppene er laget av myke og fleksible materialer, som sikrer en tettsittende og komfortabel passform. Med sin ergonomiske design og pålitelige tette, er TYR ørepropper et praktisk valg for svømmere i alle aldre. TYR snorkel tilbyr en fantastisk måte å utforske det undervannsverdenen på. Den ergonomiske munnstykket og justerbare hodestroppene sikrer en sikker og komfortabel passform, og gir snorklere muligheten til å trygt nyte deres undervanns eventyr.