Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Trening

Trening svømming

Finn et bredt utvalg av Trening-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Trening

Merkevarer av Trening

Hvordan velge svømmeutstyr for nybegynnere?

Aquagym
Aquagym , også kjent som vannaerobic eller vannfitness, er en treningsform som foregår i et svømmebasseng. Det innebærer å utføre ulike aerobic og motstandsøvelser i vannet under veiledning av en utdannet instruktør. Aquagym kombinerer fordelene med vannmotstand med prinsippene for tradisjonell aerobic og kondisjonstrening. Vannets oppdrift reduserer påvirkningen på leddene, noe som gjør det til et treningsalternativ med lav effekt som passer for personer i alle aldre og kondisjonsnivåer.

Finner
Svømmefinner er spesialisert svømmetilbehør som bæres på føttene for å forbedre fremdriften og hastigheten i vannet. De er vanligvis laget av gummi eller silikon og har en bladlignende design som strekker seg fra hælen til tuppen av tærne.
Hovedformålet med svømmefinner er å øke overflaten på foten og gi ekstra skyv og kraft med hvert spark. Når de bæres, forstørrer finnene effektivt størrelsen på foten, slik at svømmere kan flytte mer vann og generere større fremdrift. Dette kan resultere i økt hastighet og effektivitet under svømming.

Flyter
Svømmeflåter er flytende gjenstander designet for å hjelpe enkeltpersoner med å opprettholde oppdrift og stabilitet i vannet. De brukes ofte i svømming, vannsport og vannaktiviteter for ulike formål, inkludert sikkerhet, å lære å svømme og kondisjonstrening.

Svømmende trekkbøyer
Svømmetrekkbøyer er populære treningshjelpemidler som brukes av svømmere på alle nivåer for å isolere og styrke overkroppen mens de svømmer. De er flytende enheter som vanligvis er laget av skum eller oppblåsbare materialer, formet som en åttefigur eller timeglass. Trekkbøyer er plassert mellom bena, spesielt i området over lårene, for å gi oppdrift og holde bena flytende. Hovedformålet med en svømmende trekkbøye er å forbedre overkroppen og armstyrken ved å immobilisere bena. Ved å eliminere behovet for å sparke for fremdrift, kan svømmere kun fokusere på overkroppsbevegelsene, som armslag og torsorotasjon. Denne isolasjonen lar svømmere utvikle og avgrense trekketeknikken, øke overkroppens utholdenhet og forbedre svømmeeffektiviteten.

Monofins
Svømmefiner er spesialiserte svømmefinner som er designet for å forene begge føttene til en enkelt finnelignende struktur. De brukes ofte i konkurransesvømming, synkronsvømming og rekreasjonssvømming for å forbedre fremdrift og svømmeteknikk.
En svømmende monofinn består vanligvis av et enkelt stort finneblad laget av lette og fleksible materialer som glassfiber eller plast. Svømmerens føtter settes inn i fotlommer som er plassert ved bunnen av finnen, og stropper eller neoprensokker brukes til å feste føttene på plass.

Snorkler
Svømmetrekksnorkler er spesialiserte treningsenheter som brukes av svømmere for å forbedre deres teknikk, effektivitet og generelle ytelse i vannet. Disse snorklene er designet spesielt for svømming og skiller seg fra vanlige snorkler som brukes til snorkling eller dykking.
En svømmesnorkel består av et rør som strekker seg over vannoverflaten, slik at svømmere kan puste uten å snu hodet til siden eller løfte det opp av vannet. Snorkelrøret er festet til en hodestropp eller svømmehette for å sikre den på plass, slik at svømmerens munn og nese er fri til å puste.

Svømmeårer
Svømmeårene er enhetene som brukes av svømmere mens de trener. Den består av en bøyelig plating som bæres over svømmerens hånd og bindes over baksiden av svømmerens hånd med justerbare snorer. Padlen er vanligvis gjennomboret med et design av hull.

Race belter og chip band for svømming
Løpsbeltene og chipbåndene er de to svært verdifulle girene som anslår utførelsen din. Chip båndet er normalt koblet til ankelen. Løpsbeltet brukes til å ha på baksiden for å beregne ytelsen din.

Mer om trening:
Jo mer om trening inkluderer tilbehør, flasker, flytebukser, drag drakter, sokker, bassengnudler, sparkebrett og snorhansker. Merkene som tilbyr alle disse treningselementene er Arena , Turbo , Speedo , Adidas og TYR .