Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Funky Trunks

Om Funky Trunks
"Funky Trunks er et anerkjent australsk merke som utvikler og skaper klorresistent badetøy for erfarne og fritidssvømmere over hele verden. Selskapet presenterer et fantastisk utvalg av badetøy, undertøy og svømmeutstyr for menn og kvinner. I 2002 skapte Funky Trunks sitt første badetøy. Funky Trunks er et merke som er elsket av svømmere på nasjonalt, lokalt og olympisk nivå og har virkelig revolusjonert svømmebransjen.
Funky Trunks er et livlig og kreativt badetøysmerke som har redefinert svømmeverdenen med sin unike stil og dedikasjon til funksjonalitet. Deres dristige og iøynefallende trykk og mønstre har blitt ikoniske, og representerer merkets uformelle og aktive ånd. Fra rare design som fanger blikket til tradisjonelle stiler med en vri, presenterer Funky Trunks badetøy som skiller seg ut både i og utenfor bassenget.
Utover badetøy tilbyr Funky Trunks også en kolleksjon av tilbehør og klær, inkludert treningsutstyr, svømmehetter, svømmebriller, svømmehetter og fritidsklær som uttrykker samme følelse av individualitet og mote. Dykk inn i et rike der stil møter funksjon, og der du er fri til å vise din unike personlighet, ett plask om gangen.

Funky Trunks' kolleksjon av badetøy og tilbehør

Funky Trunks-bokser er laget for å tåle hverdagens slitasje og vask, og beholder sine rike farger og form over tid. De fleksible linningene er utviklet for en behagelig passform uten å forårsake ubehag eller irritasjon. Funky Trunks badetøy er designet for å gi en behagelig og tettsittende passform, og sikrer at svømmere kan bevege seg fritt og trygt i vannet. Badetøyet er laget for å tåle de strenge effektene av klor, noe som garanterer at fargene forblir klare og stoffet holder seg holdbart, selv med regelmessig bruk i bassenget. Funky Trunks ryggsekker er en stilig og praktisk tillegg til merkets kolleksjon, og tilbyr en kombinasjon av kreativitet, funksjonalitet og holdbarhet. Disse ryggsekkene er utviklet for å møte behovene til idrettsutøvere, svømmere og personer som liker unike og iøynefallende kreasjoner i sine daglige tilbehør.
Funky Trunks svømmebriller er kjent for sine rare og morsomme design. Disse iøynefallende trykkene og fargene skiller dem fra tradisjonelle svømmebriller, og lar svømmere uttrykke sin unike stil.
Funky Trunks svømmehetter er vanligvis laget av høykvalitets og holdbare stoffer som latex eller silikon, noe som gir lang levetid og motstand mot slitasje.
Funky Trunks barnebadetøy tilbyr solbeskyttelse, og gir et ekstra lag av beskyttelse mot skadelige UV-stråler.
Funky Trunks herrebadetøy er tilgjengelig i ulike stiler for å passe ulike preferanser. Deres kolleksjon passer til ulike svømmesporter og kroppstyper."