up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Zodiac

Zodiac

Avdelinger

Allt ( Zodiac )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Zodiac

Zodiac, en pioner innen komfort og rengjøringsløsninger, har vært ledende merke på markedet i flere tiår. Med et urokkelig engasjement for innovasjon, har Zodiac revolusjonert måten folk opplever komfort i sine hjem og vedlikeholder sine bassenger. Fra luftkondisjoneringssystemer til bassengrensemaskiner, har Zodiacs mangfoldige produkter stadig satt nye bransjestandarder. Merkets dedikasjon til bærekraft er reflektert i sin rekke av miljøvennlige kjøleløsninger, som tilbys både for boliger og kommersielle rom. Gjennom årene har merket utviklet kuttende kant bassengrenseløsninger som forenkler vedlikeholdet av svømmebassenger. Zodiac reise fra sin oppstart til dets nåværende stilling som leder innen komfort og rengjøringsløsninger viser en arv av innovasjon, pålitelighet og dedikasjon til kundetilfredshet. Gjennom deres utvalg av produkter, inkludert luftkondisjoneringssystemer, bassengrenseløsninger, varmepumper og bassengrensemaskiner, fortsetter Zodiac å forbedre kvaliteten på livet til enkeltpersoner og familier over hele verden. Denne innovasjonen markerte et betydelig sprang i bassengvedlikehold, da roboten autonome navigerer bassenget, skrubber vegger, renser gulv og effektivt filtrerer smuss. Zodiac Innovating Comfort and Cleanliness for Decades

Zodiacs inngang til luftkondisjonering daterer tilbake til dens oppstart på midten av det 20. århundre. Med fokus på energi effektivitet, pålitelighet og avanserte kjøleteknologier, fikk Zodiac air conditionings systemer raskt et rykte for å gi overlegen komfort. Zodiacs air conditionings enheter er designet for å skape det perfekte indre miljø, som kombinerer innovasjon og komfort i hver kjølesyklus. Å anerkjenne behovet for effektiv bassengvedlikehold, Zodiac prøvde seg på bassengrenselsektoren. Zodiacs bassengrense utstyr kombinerer intelligent design med kraftig ytelse, noe som sikrer krystallklart vann og en hygienisk svømmemiljø. Merkets dedikasjon til eksellens har gjort at det har konsolidert sin posisjon som et førstevalg for basseng eiere som søker pålitelighet og bekvemmelighet. Zodiac sin innovasjon ble utvidet til oppvarmingsløsninger med introduksjonen av deres avanserte varmepumpe teknologi. Varmepumpene som tilbys av Zodiac er designet for å effektivt reguler bassengtemperaturen, slik at basseng entusiaster kan nyte sin favoritt aktivitet gjennom hele året. Disse varmepumpene prioriterer energi effektivitet, som ikke bare tilbyr optimal komfort, men også redusert miljøpåvirkning. Med Zodiac varmepumper kan brukere forlenge sin bassengsesong samtidig som de minimerer energiforbruket. Omfavner den teknologiske bølgen av automatisering, Zodiac introduserte sin state-of-the-art bassengrense robot. Utstyrt med intelligente algoritmer og kuttende kant sensorer, sikrer Zodiac bassengrense roboten grundig rengjøring, noe som sparer basseng eiere tid og innsats. Robotens brukervennlige grensesnitt og effektive ytelse har gjort bassengvedlikehold trøblete og mer gøy.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk