up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektronikk svømming

Elektronikk svømming

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Hvordan velge elektronikk for svømming?

Action kameraer

Actionkameraene er akkurat som vanlige kameraer som klikker på bilder og video, men i motsetning til standardkameraer kommer actionkameraer med en rekke tilbehør som lar deg koble dem til badedrakten og bringe dem under vann. Actionkameraer lager bildene og videoene dine for å bringe deg til live og lar vennene dine og slektninger se nøyaktig hva du besøker under vann mens du svømmer.

Aktivitetssporere

Aktivitetsmålere er enheter som brukes til å spore aktiviteten din, og de brukes også av svømmere til å spore dataene deres mens de svømmer. Det kan brukes når du svømmer i overflatevann fordi de har en vanntett egenskap. Den forsegler automatisk skjermen og høyttalerne mens du svømmer for å forhindre at vannet kommer inn. Aktivitetsmålerne sporer slagtype, distanse, kalorier, svømmerunder og hjerteslag.

Lyd

Svømmelyd er en slags høyttaler som brukes til å ta dem under vannet og er spesielt laget for å operere under vann for å tillate svømmere å høre musikk mens de svømmer. Laget for å være vanntette, er de vanligvis festet til svømmesuitene slik at du kan nyte musikk under vannet. De er vanntette og kommer i mange forskjellige modeller. Du kan kjøpe svømmelyden fra Speedo, Zone3, TYR, Cressi, Finis, Shokz, SEAC og Finis.

Stoppeklokker

En svømmestoppeklokke er en dyktig klokke som brukes til å observere en svømmers rutine og rundevarighet. For å være egnet for mer dyptgripende trening og svømmetid, trenger du stoppeklokker som kan tid i minutter, sekunder og 1/100 dels sekund. Stoppeklokkene for svømming er laget av vanntette funksjoner slik at du enkelt kan ta dem i vannet mens du svømmer og kan anslå dataene dine riktig.

Klokker

Klokkene som brukes til svømming har en kjørebaneestimering og en GPS detektor. Med SWOLF sporing beregner klokken din svømmeevne i henhold til antall slag og varighet. Den identifiserer også slaget du bruker. Du kan holde øye med velvære med VO2 Max proporsjoner og den integrerte pulsdetektoren. Disse klokkene kommer i mange forskjellige stiler og funksjoner.

Mer om elektronikk:

Mer om elektronikk inkluderer tilbehør, reservedeler og celler . Tilbehøret inkluderer batterier og ladere samt etuier av denne elektronikken. Reservedelene er komponentene som brukes til å erstatte når noen del av maskinen ikke fungerer. Og celler er elementene som gir kraften til fungerende elektroniske enheter. Du kan kjøpe dem fra Speedo , Zone3 , TYR , Cressi , Finis , Shokz og SEAC .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk