up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Xero Shoes

Vandring

Vandring

Flip flops

Flip flops

Alpint

Alpint

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Kategorier

Barnskor

Damskor

Herrskor

Allt( Xero Shoes )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Xero shoes

Xero Shoes är ett minimalistiska skomärke som har tagit världen med storm. Företaget grundades 2009 och Xero Shoes inspirerades av Tarahumara-stammen i Mexiko, som var känd för att kunna springa långa sträckor utan skor. De ville skapa en sko som efterliknade känslan av att gå barfota, samtidigt som man fick skydd och stöd. Xero Shoes är utformade för att vara lätta och flexibla, med en tunn sula som låter dig känna marken under fötterna. De är gjorda med veganska material, inklusive en gummisula och en nylonrem som omger foten.
Ett annat fördel med Xero Shoes är att de är mångsidiga. De kan bäras för olika aktiviteter, inklusive löpning, vandring och även vattensporter. De är också lätta att packa, vilket gör dem till ett utmärkt val för resor. Ett som är speciellt för Xero Shoes är deras engagemang för hållbarhet. De använder återvunna material där det är möjligt och har ett återvinningsprogram för sina skor. Xero Shoes är ett utmärkt val för alla som vill förbättra sin fothälsa och uppleva fördelarna med att gå barfota.

Xero som ett skomärke.

Xero Shoes är ett märke som erbjuder skor för män och kvinnor. Xero skor för kvinnor har ett brett sortiment av stilar, inklusive sandaler, vandringskängor, löparskor och casual skor. Varje klass är designad med prioritering av enkelhet och funktion. Xero kvinnors skor är gjorda med högkvalitativa material som är byggda för att vara hållbara.
Xero Shoes för män är ett utmärkt val för män som söker efter en bekväm sko som är tillräckligt mångsidig för att bäras i olika miljöer. Oavsett om du går på vandring, löper eller är ute och handlar, ger Xero Shoes en naturlig och bekväm passform som kommer att hålla dina fötter glada hela dagen.
Xero Shoes löparskor är funktionella. Skorna är utformade för att ge tillräckligt skydd och stöd utan att störa din naturliga löpform. Xero Shoes löparskor kan anpassas för att passa dina individuella behov.
Xero skotränare är ett utmärkt val för löpare som söker efter en sko som erbjuder naturlig rörelse, komfort och hållbarhet. Xero Shoes Prio är en minimalistisk löparsko designad för män och kvinnor. Det finns en Xero Shoe med olika stilar och färgval för varje löpbehov. Xero Shoes löparskor är utformade med en bred tåbox som tillåter naturlig tåspreading och justerbara remmar eller snören som ger en skräddarsydd passform. Det hjälper till att minska tryckpunkter och obehag medan du springer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga